0

آشنایی با روش تهیه‌ی استیک با سیر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی استیک با سیر
پنج شنبه 26 دی 1392  7:02 PM

 


اگر از علاقه‌مندان به طعم سیر هستید، این غذا را از دست ندهید...

استیک

مواد لازم:

سیر خرد شده                               8 حبه

روغن زیتون                                    1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه                          به میزان لازم

گوشت مخصوص استیک                500 گرم  

سیر پوست کنده                            12 حبه

روغن زیتون برای سرخ کردن           یک فنجان

سرکه بالزامیک                              یک و نیم قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

* ابتدا سیر خرد شده را همراه با روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس آن‌ها را داخل یک پلاستیک بریزید. تکه های گوشت را در پلاستیک بگذارید و کاملاً از مواد داخل آن بپوشانید.

* هوای داخل پلاستیک را خارج نمایید و دهانه آن را خیلی محکم ببندید تا هوا داخل آن نشود. سپس آن را حدود 8 ساعت یا یک شب، در یخچال قرار دهید.

* دوازده عدد سیر و یک فنجان روغن زیتون را حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی سیر، سرخ و طلایی رنگ و نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید.

* کباب پز را کاملاً گرم نمایید و دمای آن را تا حد امکان بالا ببرید. توری کباب پز را کمی چرب کنید. 

* استیک را از یخچال بیرون بیاورید. مواد اضافی اطراف آن را جدا کنید و به آن مقدار نسبتاً زیادی نمک و فلفل بزنید.

* استیک را روی کباب پز کاملاً گرم، بگذارید تا بپزد. هر طرف استیک می‌بایست حدود 5 دقیقه، کباب شود تا رنگ آن به قرمز مایل به صورتی تغییر کند و آب بیندازد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و حدود 5 دقیقه داخل یک بشقاب قرار دهید.

* هر دو طرف استیک را به سرکه بالزامیک آغشته نمایید و در پایان سیرهای سرخ شده در روغن زیتون را روی استیک بریزید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها