آشنایی با روش تهیهی استیک با سیر
پنج شنبه 26 دی 1392 7:02 PM
سیر خرد شده 8 حبه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوشت مخصوص استیک 500 گرم
سیر پوست کنده 12 حبه
روغن زیتون برای سرخ کردن یک فنجان
سرکه بالزامیک یک و نیم قاشق غذاخوری
* ابتدا سیر خرد شده را همراه با روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس آنها را داخل یک پلاستیک بریزید. تکه های گوشت را در پلاستیک بگذارید و کاملاً از مواد داخل آن بپوشانید.
* هوای داخل پلاستیک را خارج نمایید و دهانه آن را خیلی محکم ببندید تا هوا داخل آن نشود. سپس آن را حدود 8 ساعت یا یک شب، در یخچال قرار دهید.
* دوازده عدد سیر و یک فنجان روغن زیتون را حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی سیر، سرخ و طلایی رنگ و نرم شد، آن را از روی حرارت بردارید.
* کباب پز را کاملاً گرم نمایید و دمای آن را تا حد امکان بالا ببرید. توری کباب پز را کمی چرب کنید.
* استیک را از یخچال بیرون بیاورید. مواد اضافی اطراف آن را جدا کنید و به آن مقدار نسبتاً زیادی نمک و فلفل بزنید.
* استیک را روی کباب پز کاملاً گرم، بگذارید تا بپزد. هر طرف استیک میبایست حدود 5 دقیقه، کباب شود تا رنگ آن به قرمز مایل به صورتی تغییر کند و آب بیندازد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و حدود 5 دقیقه داخل یک بشقاب قرار دهید.
* هر دو طرف استیک را به سرکه بالزامیک آغشته نمایید و در پایان سیرهای سرخ شده در روغن زیتون را روی استیک بریزید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست