آشنایی با روش تهیهی کوفته ماکارونی
پنج شنبه 26 دی 1392 7:01 PM
آب حدود 4 لیتر
نمک یک قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ 2 پیمانه
پنیر خامه ای 350 گرم
پنیر پیتزا، رنده شده 1 پیمانه
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد بزرگ
پودر سوخاری 2 پیمانه
آرد ذرت نصف پیمانه
روغن بادام زمینی برای سرخ کردن
شیر نصف پیمانه + سه قاشق غذاخوری
1- ابتدا ظرف مورد نظر برای پخت کوفته را چرب کنید. آب را همراه نصف قاشق نمک، روی حرارت زیاد بجوشانید. ماکارونی را داخل آب در حال جوش بریزید و حدود 6 الی 8 دقیقه منتظر بمانید تا نرم شود. سپس آن را آبکش نمایید.
2- پنیر خامه ای را به مکعبهای کوچک خرد کنید. سپس آن را با ماکارونی پخته شده و نصف پیمانه شیر و پنیر پیتزا و نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط نمایید. همه مواد را به هم بزنید تا پنیر با گرمای ماکارونی ذوب شود.
3- مخلوط ماکارونی را داخل ظرفی که برای پخت در نظر گرفتهاید، بریزید. درب آن را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مخلوط ماکارونی را به صورت کرههایی با قطر 3 سانتیمتر در بیاورید و روی کاغذ روغنی بچینید. آنها را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
4- تخم مرغها و سه قاشق غذاخوری شیر را مخلوط نمایید و خوب به هم بزنید. در ظرف جداگانه ای آرد سوخاری و آرد ذرت را مخلوط کنید.
5- توپهای ماکارونی را ابتدا داخل ترکیب تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
6- ظرف تهگودی را انتخاب نمایید و به ارتفاع 4 سانتیمتر روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، توپهای ماکارونی را در آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند. سپس کوفته های ماکارونی را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آنها، گرفته شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست