پاسخ به:مشاوره تخصصی شورای عالی راسخون بلاگ
جمعه 30 آبان 1393 2:36 PM
عرض سلام خدمت دوستان عزیز،میخواستم ببینم چطور در وبلاگ راسخونی خودم یه پست ثابت قرار بدهم ،اگه کدی هست برام بذارید.ممنون
سلام و احترام؛
برای این کار کافیه، تاریخ اون پُست رو بزارید برای آینده؛
یعنی به جای "آبان" مثلاً بذارید "اسفند".
موفق باشید.
خیر اون جوری منظروم نبود ،منظورم اینه که مثلا میزنی صفحه دوم وبلاگ هم حتی اون پست نمایش داده بشه.
سلام و عرض ادب
دوست عزیز تا اونجایی که من از تگ هاش خبر دارم یعنی هم چین امکانی تو سیستم بلاگ راسخون وجود نداره، با کد هم نمیشه لودش کنید چون امکانی نداره که تو قسمت مدیریت مثلا یک پستی رو به عنوان پست ثابت انتخاب کنید و اون پست در هنگام لود وبلاگ توسط راسخون بلاگ اول از همه لود بشه
راه حل پیشنهادی: اگه واقعا نیاز دارید به پست ثابت میتونید تو قسمت ویرایش کد قالب یه پست ثابت خودتون وارد کنید مثلا متن و عکس و ... رو داخل تگ به صورت ثابت بنویسید که همیشه وقتی لود میکنه از داخل خود راسخون اون پست رو نخونه بلکه تو کد قالب به صورت ثابت اون متن رو از کد قالب به وبلاگتون لود کنه که در این صورت تو هر صفحه ای از وبلاگتون اول میاره اینو
نکته: البته چون این راه حل پیشنهادی یکمی تخصصی هست پیشنهاد میکنم اگه با کدنویسی آشنایی داشته باشید، ویرایش کنید کد وبلاگتونو
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.