0

خواهر خوانده فرانسوی نرگسی خودمان!

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

خواهر خوانده فرانسوی نرگسی خودمان!
سه شنبه 24 دی 1392  10:19 AM

مواد لازم براي 4 نفر
 

  •   كره: 4 قاشق غذاخوري
  •   پياز درشت: يك عدد، ساطوري
  •   آرد: 3 قاشق غذاخوري
  •   جوز هندي: يك‌‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  •   خامه سفت: نصف پيمانه، 145 ميلي‌ليتر
  •   اسفناج خرد شده: 750 گرم
  •   روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري
  •   شير: نيم ليتر
  •   پودر پنير پارمزان: 100 گرم
  •   پنير گودا: 75 گرم، رنده شده
  •   نمك و فلفل: به ميزان لازم


روش تهيه:

1. روغن را در يك قابلمه داغ كرده و اسفناج را 5-4 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود.

2. كره را در يك تابه گود روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 6،5 دقيقه در آن تفت دهيد تا بلوري شود. شعله را كم كرده، آرد را اضافه كنيد و آن را يك دقيقه تفت دهيد.

3. شير و خامه را اضافه كرده و روي شعله ملايم سس را دائم هم بزنيد تا به غلظتي برسد كه روي قاشق چوبي را بپوشاند. اسفناج و نيمي از پنير پارمزان را اضافه كرده و مخلوط كنيد. نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد.

4. يك ظرف نسوز ديواره‌دار را كمي چرب كنيد. مايه گراتن را داخل آن ريخته و پارمزان باقي‌مانده و گوداي رنده شده را روي آن بريزيد. فر را چند دقيقه با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد، سپس ظرف گراتن را 15 دقيقه يا تا زماني كه روي آن برشته و طلايي شود داخل آن قرار دهيد.

نكات:

1. به جاي پنير گودا از هر پنير سفت يا نيمه‌سفت ديگري مثل موتزارلا و چدار مي‌توانيد استفاده كنيد.

2. مي‌توانيد پنير گودا را با يك‌‌چهارم پيمانه نان خشك خرد شده جايگزين كنيد و قبل از گذاشتن داخل فر 3-2 قاشق غذاخوري كره آب كرده روي گراتن بريزيد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها