برنج با مرغ و سير
دوشنبه 23 دی 1392 6:16 PM
برنج آبکش شده- ۲ پيمانه
مرغ بدون استخوان- نيم کيلوگرم
فلفل دلمه اي خرد شده - نصف پيمانه
پياز خرد شده- نصف پيمانه
ميخک- ۲ عدد
سير له شده - ۲ حبه
سس سويا- يک قاشق غذاخوري
سرکه- يک قاشق غذاخوري
نخود آب پز شده- يک پيمانه
نمک و فلفل- به اندازه کافي
مرغ را در زودپز در کمي روغن و آب به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.
در ماهيتابه ديگري، پياز و سير را در روغن تفت دهيد. سپس ميخک، فلفل دلمه اي، نمک و فلفل و سرکه را اضافه کنيد و خوب تفت دهيد.
سپس تکه هاي مرغ را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد و بگذاريد به مدت ۱۵ دقيقه بپزد.
برنج آب کش شده و نخود را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد و سپس بگذاريد برنج دم بکشد.