0

طرز تهیه دمپخت میگو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

طرز تهیه دمپخت میگو
دوشنبه 23 دی 1392  6:10 PM

http://www.khanehdari.com/wp-content/uploads/2013/11/fo1807.jpg

 

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :
میگو      ۲۰۰ گرم
برنج      ۳ پیمانه
ماش      تقریبا ۱ پیمانه
پیاز      ۲ تا ۳ عدد
ادویه ها      ۱ قاشق سوپخوری
پودر لیمو عمانی     ۱ قاشق سوپخوری
نمک و روغن     به میزان لازم

مواد لازم برای سس :
سیر له شده      ۳ تا ۴ حبه
روغن زیتون      ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده      ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز      به میزان لازم
تمر هندی بدون هسته      ۱ پیمانه

طرز تهیه :
میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.

۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

طرز تهیه سس:
سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

*** نکات
*ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها