0

متن نشریه (دو ماهنامه) خلق - شماره سوم

yahagg118
yahagg118
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1092

من به اکثر منازل قمى ها قدم گذاشته ام/ آيت الله مرعشى نجفى اززبان فرزندش
سه شنبه 24 دی 1392  5:01 AM

من به اکثر منازل قمى ها قدم گذاشته ام/ آيت الله مرعشى نجفى اززبان فرزندش

خصوصيت ايشان، پايبندى به اقامه جماعت در حرم مطهر حضرت معصومه ـ سلام الله عليها ـ بود.از همان زمان قديم، نزديک به شصت سال پيش، ايشان مرتب سه وعده مشرف مى شدند به حرم مطهر و در آن جا اقامه جماعت مى فرمودند. صبح ها نخستين زائر حضرت معصومه ـ سلام الله عليها ـ ايشان بودند، گاهى يک ساعت قبل از اذان تشريف مى بردند پشت درب صحن و آن جا مى نشستند تا فراش حرم بيايد درب را باز کند و ايشان نخستين زائر حرم باشند. در زمستان هاى خيلى سرد، آن زمان مى گفتند برف زيادى مى باريد که گاهى ارتفاع برف به 08 - 09 سانتى متر مى رسيد، ايشان قبل از اذان صبح، پارويى به دست مى گرفتند و از منزل تا حرم مطهر، مسير را براى مردم باز مى کردند و هرگاه هم کسى مى گفت: آقا شما اين کار را نکنيد، مى فرمود: من مى خواهم ثواب کنم.
رفتار ايشان چه با اهل منزل و چه با ديگران بسيار صميمى بود و اجازه مى فرمودند هر کس مشکلى دارد بيايد مطرح کند و ارائه طريق مى فرمودند. سينه ايشان به قول خودشان صندوق اسرار مردم بود.ايشان در غم و شادى مردم شريک بودند و در مراسم مختلف وفيات و مجالس عقد و عروسى آنان شرکت مى کردند و مى فرمودند: «من به اکثر منازل قمى ها قدم گذاشته ام».
پديدآورنده: حجت‌الاسلام سيد محمود هاشمى

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها