0

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ناپلئونی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ناپلئونی
یک شنبه 22 دی 1392  10:53 AM

 


این غذا به صورت سرد سرو می‌شود. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را با هم ببینیم...

مرغ ناپلئونی

مواد اولیه:

خمیر هزارلا                              250 گرم

زرده تخم‌مرغ                             دو عدد

سینه مرغ یا بوقلمون پخته         100 گرم

آب پرتقال یا لیمو                        دو قاشق سوپ‌خوری

ژامبون مرغ                               100 گرم

کنسرو ذرت                               چهار قاشق غذاخوری

خامه غلیظ                                یک قاشق سوپ‌خوری

مرزه و ترخون خشک                  یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل                              به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* خمیر هزارلا را به شکل مستطیل‌های کوچک و به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و کناره‌های خمیر را برش می‌زنیم تا مستطیل‌های صافی داشته باشیم.

* خمیرها را درون یک سینی چرب شده چیده و روی آن‌ها زرده تخم‌مرغ می‌مالیم.

* خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پخته شوند.

* سپس درون یک ظرف، سینه مرغ و ژامبون خرد شده را همراه آب‌لیمو یا آب پرتقال، نمک، فلفل، ذرت، خامه، مرزه و ترخون ریخته و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

* وقتی که خمیرها پخته شدند، روی خمیرها مقداری از مواد آماده شده را ریخته و لایه‌ی دیگری از خمیر را روی آن می‌گذاریم و این غذا را به صورت سرد سرو می‌کنیم.

 

نکته:

در صورت دلخواه می‌توانید روی تعدادی از خمیرها را که می‌خواهید برای لایه‌ی رویی استفاده کنید، با چنگال چند خط انداخته، سپس زرده تخم مالیده و در فر بگذارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها