آشنایی با روش تهیهی مرغ ناپلئونی
یک شنبه 22 دی 1392 10:53 AM
خمیر هزارلا 250 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
سینه مرغ یا بوقلمون پخته 100 گرم
آب پرتقال یا لیمو دو قاشق سوپخوری
ژامبون مرغ 100 گرم
کنسرو ذرت چهار قاشق غذاخوری
خامه غلیظ یک قاشق سوپخوری
مرزه و ترخون خشک یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
* خمیر هزارلا را به شکل مستطیلهای کوچک و به قطر یک سانتیمتر باز کرده و کنارههای خمیر را برش میزنیم تا مستطیلهای صافی داشته باشیم.
* خمیرها را درون یک سینی چرب شده چیده و روی آنها زرده تخممرغ میمالیم.
* خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پخته شوند.
* سپس درون یک ظرف، سینه مرغ و ژامبون خرد شده را همراه آبلیمو یا آب پرتقال، نمک، فلفل، ذرت، خامه، مرزه و ترخون ریخته و همه مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
* وقتی که خمیرها پخته شدند، روی خمیرها مقداری از مواد آماده شده را ریخته و لایهی دیگری از خمیر را روی آن میگذاریم و این غذا را به صورت سرد سرو میکنیم.
در صورت دلخواه میتوانید روی تعدادی از خمیرها را که میخواهید برای لایهی رویی استفاده کنید، با چنگال چند خط انداخته، سپس زرده تخم مالیده و در فر بگذارید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست