0

متن نشریه (دو ماهنامه) خلق - شماره دوم

yahagg118
yahagg118
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1092

راز و نياز با خداي رحمان و رحيم
دوشنبه 23 دی 1392  5:03 AM

راز و نياز با خداي رحمان و رحيم
وانسان بايد از خداوند در مقام دعا و راز و نياز بخواهد که با فضل و رحمت گسترده خويش معامله کند و با خضوع و خشوع از او چنين بخواهد: يا رحمانُ يا رحيم يا ارحم الراحمين! به ما رحم کن، زيرا خود فرمودى:
إِنَّ رَحْمَت اللهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِينَ؛5
به يقين‌، رحمت خداوند، به نيکوکاران نزديک است.
اگر از محسنان نباشم، در زمره مؤمنان و اهل ايمان هستم و خود در قرآن کريم فرموده‌اى: و کان بالمؤمنين رحيماً؛6 خداوند، به مؤمنان دلسوز و مهربان است، و اگر از اهل ايمان واقعي نباشم، از صابران بر بلا و مصيبت هستم و به آن ها وعده داده‌اي که درود و رحمت خويش را بر آنان نازل کنى:
وَ بَشرِ الصبرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصبَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا للهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَجِعُونَ أُولَئک عَلَيهِمْ صلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَ رَحْمَةٌ وَ أُولَئک هُمُ الْمُهْتَدُونَ؛7 بشارت بده به صابران، ‌کساني که اگر مصيبتي به ايشان برسد، مي‌گويند: ما از خدائيم و به سوي او باز مي‌گرديم، بر آنان، درود و رحمت پروردگارشان است و ايشان، همان هدايت‌يافتگان هستند.
و اگر از صابران هم نباشم، دست کم شيئي از اشيا و موجودي از موجودات هستم و خود فرموده‌اى:
وَ رَحْمَتى وَسِعَت کلَّ شىْ ء؛8 يعني رحمت من، بر همه چيزگسترده است.
پس خدايا ! رحمت خويش را از من دريغ مفرما که شيئي از اشياء هستم و به قدرت خويش مرا از نعمت وجود بهره‌مند کرده‌اى. خلاصه اين که بايد به هر طريقي البته با صدق و صفا و اميد به فضل و رحمت الهي، خود را در معرض فضل و رحمت الهي قرار داد

--------------------------

5. اعراف، آيه 65.

.6 احزاب، آيه 34.
.7 بقره، آيه 551-751.
.8 اعراف، آيه 651.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها