کوفته پنیری با گردو و بیکن
شنبه 21 دی 1392 9:34 PM
آماده سازی : 4 ساعت
مواد لازم :
پنیر خامه ای | 250 گرم |
شیر | نصف فنجان |
پنیر چدار رنده شده، تیز شده | 2 فنجان |
پنیر بلوچیز خرد شده | 1/4 فنجان |
پیازچه ریز خرد شده | 1/4 فنجان |
فلفل فرنگی شیرین آبکش شده | 1 قوطی کوچک |
گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا | 3/4 فنجان |
گوشت بیکن پخته، بدون آب، ریز خرد شده و در دو ظرف مجزا | 10 برش |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری | 1/4 فنجان |
دانه خشخاش | 1 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
1. در کاسه ی مخلوط کن پنیر خامه ای را آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید تا ترکیب و خامه ای شوند. مخلوط باید شل باشد.
2. پنیر، پیاز، فلفل شیرین، نضف گردو و نصف بیکن را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.45 تا 60 دقیقه در یخچال خنک کنید تا آنقدر نرم شود که بتوان یک خمیر رولی با آن درست کرد.
3. مخلوط را روی یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را به شکل کوفته در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید. 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
4. باقی گردو، بیکن، جعفری و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب بریزید. روی کوفته های پنیری را بردارید و در مخلوط گردو و بیکن بغلتانید تا کاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رویه را کمی فشار دهید تا کوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستیکی بپوشانید و تا موقعی که می خواهید میل کنید در یخچال قرار دهید.
5. کوفته پنیری را روی بشقاب سرو قرار دید و کنار بیسکویت سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست