پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
سه شنبه 8 بهمن 1392 1:21 PM
به نظرم اتاق چت باعث شد رابطه کاربران و مدیران بیشتر از پیش بشه و از حالت سرد و بی روح دربیاد.
قصدم بیان این مطالب نبود ولی من وقتی شروع به نوشتن می کنم از هر دری سخن می گم .
همه داشته ها و نداشته های سایت رو دوستان اشاره کردند. من فقط مونده حرفهای دلم که اینجا بزنم.
حضورم در اتاق چت و صحبت با دوستان عزیز باعث شد که دوستان خوبی تو انجمن و راسخون پیدا کنم. دوستانی که علاوه بر اینکه دوستان من هستند کاربران راسخ سایت هستند.
کاربرانی که سرمایه های واقعی سایت حساب میشن .
گاهی وقتها میشد نگران از عدم حضور دیگر کاربران دربه در دنبال راهی بودیم تا از سلامتی او اطمینان حاصل کنیم. شبهای ماه رمضان دوستان جلسه بررسی آیه داشتند. روزهای جشن هم که اتاق چت شلوغ میشد و همه دور هم بودیم.
خلاصه کنم. ایام خوشی رو تو راسخون داشتم.
اینقدر که بعضی اوقات بنام معتاد شناخته شدیم و دوستان لطف کردند و کلینیک ترک اعتیاد راه انداختند.
موضوع دیگری که واقعا باید به اون بپردازم اخلاق خوب کارمندان موسسه بود و هست.
سعه صدرشون قابل تحسینه . پاسخگویی به کاربران رو تا حد امکان به تاخیر نمی اندازند و همیشه با ادب و احترام با همه کاربران سخن می گویند.
راسخون هر کمی و کاستی هم داشته باشه اخلاق خوب کارمندانش همه معایب رو میپوشونه و من خوشحالم که در جمع راسخونی ها حضور یافتم.
طولانی شد بقیه در پست بعد!
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش