پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
سه شنبه 8 بهمن 1392 10:30 AM
موضوع انشا : در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
وَ مَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا
تفسير کتاب خدا را، جز خدا و راسخان در علم، نميدانند. (آنها) ميگويند: (ما به همه ي آن ايمان آورديم؛ همه از طرف پروردگار ماست.) و جز صاحبان عقل، متذکر نميشوند (و اين حقيقت را درک نميکنند)
﴿آلعمران، 7﴾
لٰکِنِ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَ الْمُؤْمِنُونَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْکَ وَ مَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِکَ
لیکن کسانی از آنها که در علم قدمی ثابت دارند (راسخان) و به آنچه بر تو و پیغمبران پیش از تو نازل شده می گروند...
﴿النساء، 162﴾
معنی لغوی راسخون ، کسانی هستند که در علم و دانش ، ثابت قدم و صاحب نظرند .
و اما سایت راسخون :
موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون ، در سال 87 و زیر نظر سازمان اوقاف و امور خیریه فعالیت خود را با اهدافی همچون ترویج دین و فرهنگ ایرانی اسلامی شروع کرد . پرسنل محترم این مجموعه مجدانه در پی ادامه این راستا و به ثمر رساندن این اهداف عالیه اند .
از نظر بنده امتیازاتی که این سایت نسبت به دیگر سایت های سرشناس دارد میتوان به : زیبایی و در دسترس بودن تمام آرشیو های سایت ، کامل و جامع بودن بخش چندرسانه ای مخصوصاً بخش صوت که بهترین مجموعه ی صوتی فعال در فضای مجازیست ، کامل و شامل بودن بخش های کاربردی همچون موبایل ، نرم افزار ، مقالات ، انجمن ها ، اخبار و ... اشاره نمود
بنده هم از ابتدای تاسیس این مجموعه شاهد زحمات عزیزان دست اندرکار در این موسسه بوده ام و در آبان ماه 91 با نام کاربری جدید خود شروع به فعالیت در انجمن ها کردم .
در پایان از تمامی پرسنل و سرپرستان این خانواده بزرگ کمال تشکر را داشته و از خداوند منان برای این عزیزان اجر و پاداش دنیوی و اخروی مطالبه میکنم .