پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
سه شنبه 1 بهمن 1392 6:47 PM
سلام من در سال 89 با سایت راسخون آشنا شدم و با اینکه برای ثبت نام در سایت ها وسواسی هستم!(البته نه زیاد)ولی در همون موقع با دیدن امکانات سایت و ارزش قائل شدن برای کاربراش خیلی سریع ثبت نام کردم.
الان حدود 4سالی میشه که حداقل دو روز یک بار به سایت سرمیزنم و مطالب جدیدش نگاه میکنم. من قبلا عضو سایت تبیان بودم ولی کم کم به سمت سایت راسخون کشیده شدم. شاید یکی از دلایلش کاربر پسند بودن محیطش نسبت به تبیان بود و یکی دیگه از دلایلش کسب امتیلز برای خرید از فروشگاه باشه و....
تو این 4 سال اگر اغراق نباشه وابسته به سایت شدم و خاطرات تلخ و شیرینی ازش دارم. یکی از نقاط قوت سایت مقالات واقعا فراوان سایت هست که کمتر سایتی هست اینقدر مقالات متنوع با دسته بندی خوب داشته باشه.هر چند وقت یکبار هم که امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه و سرور سایت قدرتمندتر و سریعتر میشه که عالیه.
بانک صوت و فیلمش هم که واقعا بانک بزرگیه.مثلا من دنبال مستند های خارجی با دوبله فارسی بودم که تمام سایت ها رو زیررو کردم ولی چیز درست و حسابی دستگبرم نشد یا پولی بودند و یا محدود و با کیفیت پائین بودند.که ناگهان در قسمت بانک فیلم راسخون تقریبا تمام آنچه را که میخواستم پیدا کردم آنهم با دو کیفیت فیلم، پیش خودم گفتم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم.
خلاصه اکثر امکانات سایت به نحو احسنت هست. این الکی نمیگم مثلا خودم چندین بار از مقالات سایت برای کنفرانس کلاسی استفاده کردم.
اینکه همش شد تعریف، حالا نوبت یه کوچولو انتقاد:
اول از همه اینکه برای ارسال پیامک باید مدارک به موسسه راسخون پست کنیم، که فکر کنم خیلی از کاربرا حوصله اینکار رو نداشته باشند،بهترین کار اینه که مثل بعضی از سایت ها از طریق اسکن فتوکپی شناسنامه و ارسالش به سایت باشه.
یکی دیگه از ایرادهایی که تازه اتفاق افتاده اینه که رای دهی به مقالات سایت دیگه امتیازی نداره، که برای جذب کاربر چیز خوبی بود.
زیاد حرف زدم امیدوارم که همیشه چرخت بچرخه!