0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

seyedmahan
seyedmahan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 276

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
سه شنبه 1 بهمن 1392  10:13 AM

سلامی به وسعت دریا و به زیبایی آسمان،  سلامی به بوی خوش نسیم یک صبح بارانی ،سلامی به زیبایی گل سرخی که بر روی چادر سفید زمین هر چشمی  را شیفته خود می کند و سلامی به زیبایی گل همیشه بهار به امیدی که همیشه بماند و بطراود ، نثارتان باد.

انشاء خود را راجع به چگونگی آشنایی ام با راسخون شروع می کنم .تیر ماه سال 91 بود و من درگیر پروژه درسی پایان ترم . خیلی آشفته و خسته از امتحانات و پروژه ها . خاطرم نیست به دنبال کدام نرم افزار بودم(فکر کنم آفیس برای نصب برنامه اکسل) که با سرچ در گوگل به سایت راسخون هدایت شدم.وقتی نرم افزار و برنامه ها را در این قسمت سایت دیدم متعجب شدم واسه ام جالب بود اما چند دقیقه بعد حالم گرفته شد تا خواستم دانلود کنم با پیغام "جهت استفاده از بخش های سایت باید عضو شوید"(البته اگه پیام رو دقیق و درست نوشته باشم) روبرو شدم .چاره ای نبود باید عضو می شدم.اما دردسرهای بعدی شروع شد کلمه کاربری که می نوشتم چه انگلیسی ، فارسی، عددی جواب نمیداد.کلافه شده بودم فکری به سرم زد و شماره تماس راسخون را برداشتم و زنگ زدم با صدای آقای مهربونی اون ور خط روبرو شدم مشکل را گفتم و ایشون هم راهنمایی کردند .مشکل عضویت حل شد "به همین راحتی"و بقیه ماجرا.......چند وقتی تو راسخون دست و پا زدم و استفاده کردم ولی بعد از مدتی به علت مشکلاتی دیگه نتونستم سری به این سایت بزنم (وقت نداشتم) ولی با آغاز پاییز سال 92 به همراه همکار نازنینم دوباره شدیم یک عضو دائمی راسخون.عاشق شرکت تو مسابقات ، گذاشتن پست تو تالارهای خانه و خانواده ، علم و دانش ، دین پژوهی هستم .راضیم از اینکه ساعاتی از وقتم را با این سایت مفید و اموزنده طی می کنم .امیدوارم خداوند بهترین ها برای مجموعه راسخون و دوستان عضو این سایت مقدر بفرماید و با توجه به دست های پشت پرده دشمنان ایران و اسلام سایت های مفیدی همچون راسخون پابرجا و مقاوم و آموزنده و پربار برای جوانان ایران باشند . با تشکر فراوان(سید ماهان)

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد   /  باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود.

تشکرات از این پست
amirali123 borkhar yasbagheri hashmtjdd tahmores nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها