0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
شنبه 28 دی 1392  10:33 AM

بسم الله الرحمن الرحیم

زیباترین تبریکات خودم را در این ایام مبارک و هفته وحدت تقدیم همه شما سروران و خوانندگان عزیز جمع راسخ کاربران راسخون (www.rasekhoon.net) می نمایم و این ایام میمون را به عنوان ایام موفقی برای همه ولایمتداران از خدای بزرگ طلب می کنم . به حضور همه اساتید بزرگواران مخصوصا" ریاست محترم موسسه اطلاع رسانی راسخون عرض ادب و احترام دارم . بهترین گلبوته های بهاری را تقدیم سروران وخوانندگان عزیز این سایت می نمایم. . سایت راسخون یک سایت فراگیر و سایتی است که امروزه توانسته تمامی نیاز های جامعه اسلامی را بر آورده سازد . خوشبختانه یکی از کار های خوب و فرهنگی که این عزیزان در اداره اوقاف اصفهان طراحی کرده بودند یک نمایشگاهی بود که با رویکرد قیامت بر گزار شده بود و تصاویر بسیار زیبایی از جهان آخرت را در این نمایشگاه گذاشته بودند که ارتباط بنده از آنجا با این سایت بر قرار شد که الحمدالله امروزه هر کاربری با هر سلیقه ای را پوشش می دهد و  خواستار هر مطلبی که باشد راهنمایی می کند که بتواند از مقالات این سایت استفاده نماید . اقشار مختلف جامعه امروز با این سایت مانوس شده اند که این سایت طبیعتا" در هر حوزه ای توجه خاصی دارد . انشاالله که همواره همچون گذشته بتواند نیاز خاص جامعه بخصوص نسل جوان جامعه را پوشش  دهد و یکی از ویژگی های شاخص این سایت روی تایم بودن است که نشان از روح به روز بودن این سایت است .همواره سر فراز و پیروز باشید .

تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 tahmores nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها