0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 482

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
جمعه 27 دی 1392  4:20 PM

سلام بنده سرباز معلمم  کلاس ابتدایی به بچه ها  وقتی زنگ انشاشون میشه میگم بنویسن موضوع رو هم میدم ولی الان که نوبت خودم شده تا انشا بنویسم میبینم واقعا سخته راستش طریقه آشنایی من با راسخون از وقتی هست که مطلبی میخواستم و  توی گوگل جستجو میکردم یکی از سایت هایی که همیشه میومد راسخون بود و تو سایت میرفتم و استفاده میکردم مخصوصا از مستندای خوب و بروز سایت و چون مادرم معلمه وکار مشاور انجام میده از کلیپای سایت و از مستندات تو کلاسش هم خیلی استفاده میکنه بعضی وقتا هم نظر میدادم ولی جزء اعضای سایت نبودم تا اینکه چند وقت پیش دیدم یکسری از چیزای سایت مربوط به اعضای خود سایت میشه تا اینکه عضو سایت شدم و تا جایی که میتونم نظر میدم و تو مسابقاتش شرکت میکنم تا امتیازام بالا بره حتی داداشم رو هم تشویق کردم که جزء اعضا بشه و از امکاناتش استفاده کنه رو هم رفته جزء سایتای بسیار قوی هست که تقریبا اکثر مطالب رو توش میشه پیدا کرد

و من الله توفیق

تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu sarcheshme amirali123 borkhar rasekhoon_m
دسترسی سریع به انجمن ها