0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

mhn1592
mhn1592
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
جمعه 27 دی 1392  3:51 PM

با سلام.سایت راسخون سایت فرهنگی-مذهبی واطلاع رسانی است که با کمک خدامند متعال ظرفیت آنکه تقریبا تمام نیازهای یک کاربردا در فضای مجازی برآورده کند دارد.باید بگویم که احتمالا سایت راسخون اولین سایتی بوده است که هنگامی که من برای اولین بار وارد آن شدم قالب آن نظر بنده را به خود جلب کرد.پس از مدتی از عضویت در این سایت متوجه شدم که این سایت یک سر وگردن از خیلی از سایت های دیگر بالاتر است.قابلیت هلیی چون واحد های چند رسانه ای ومسابقات و فروشگاه نظر بنده را به خود جلب نمود.اگر بخواهم به چند مورد از نقاط قوت این سایت اشاره کنم باید بگویم که 1-حدیثی که در بالای صفحه قرار می گیرد.2- امتیاز دهی به کاربران3- توانایی خرید به وسیله ی امتیازها 4-واحد مقالات 5-واحد انجمن ها و6-نظر سنجی ها در این سایت فوق العاده کاربردی وعالی هستند.همچنین این موضوع که سایت راسخون هر روز به حد اقل ده نفر از کابران هدایایی اهدا می کند این سایت را از سایر سایت متمایز می کند و واحد مشاوره هم که دیگر حرفی برای گفتن باقی نگذاشته است.باتمام این ها به نظر بنده این سایت از ظرفیت های بالا تری برخوردار است و می تواند رسالت های بیشتری را بر عهده بگیرد.به عنوان مثال در بین این همه رسالت های مذهبی که سایت راسخون برعهده گرفته است جای عمل((وقف))این سنت بزرگ الهی دراین سایت خالی است.با اضافه شدن یک بخش به نام وقف در این سایت کسانی که نمیتوانند وقف های بزرگ انجام دهند از این نعمت محروم نخواهند شد ان شاء الله.توجه داشته باشید که با وجود این همه کاربر در سایت راسخون اگر هر کس 5000 تومان به واسطه سایت راسخون انفاق کند سایت راسخون با مبلغ زیادی که ان شاء الله جمع آوری خواهد شد میتواند کتابخانه یا سایر چیزهایی که مردم مناطق محروم به آن نیاز دارند بسازد و بانام سایت راسخون به ثبت برساند.

تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها