0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
جمعه 27 دی 1392  10:59 AM

سلام به همه کاربران خوب راسخونی.

من از بچگی انشام بر عکس املام ضعیف بود.

تا اون جایی هم که یادمه همیشه انشامو میدادم خواهر بزرگم واسم می نوشت! :)

اما خوب تاپیک، تاپیک آجی سلما بود و تصمیم گرفتم بعد از سالها انشامو یکبار دیگه محک بزنم.

http://dreamclub.persiangig.com/image/ensha.jpg

در یکی از روزهای خرداد ماه سال 92 با یار همیشه همراهم یعنی راسخون آشنا شدم. آشنایی من و راسخون از طریق فروشگاهش شروع شد! و همون جور که مدارکش هم موجود هست اولین پستم رو در تاپیک راه اندازی نسخه جدید فروشگاه گذاشتم:

http://rasekhoon.net/forum/post/show/331297/610281/

یادش بخیر اون روزها همه تلاش من این بود که کاربر تازه وارد نباشم و با فعالیت در قسمتهای مختلف به تدریج کاربر برنزی، کاربر نقره ای، کاربر طلایی 3، طلایی 2 و حالا ماه ها و یا شایدم یک سال شده باشه که به آرزوی دیرینه ام در راسخون دست یافته ام و کاربر طلایی 1 هستم.

چند ماه بعد از شروع فعالیتم مدیریت تالار اینترنت و وب رو به عهده گرفتم و از این بابت خیلی خوشحال بودم. اول کارم بود و سعی می کردم بهترین باشم! هر چند که کلاً در طول مدت مدیریت همواره سعیم بر این بود که کاربران را در تالارها جذب و طبق قوانین عمل نمایم.

و امروز برای آخرین بار کاربران برتر تالارهای اینترنت و وب و مادرانه  رو معرفی نمودم و تا آخر دی ماه بر روی صندلی مدیرت تکیه خواهم زد و بعد از آن نیز به عنوان کاربر معمولی در سایت فعالیت خواهم نمود.

در پایان برای سایت ارزشمند راسخون بهترین ها رو آرزومندم. راسخون کاربران پر تلاش زیاد داره و همین سرمایه ها بودند و هستند که سایت روز به روز پیشرفت کرده. از تمام کاربران راسخونی می خوام هر خوبی و بدی از بنده دیدند به دیده منت بنده رو عفو نمایند. پیشاپیش ولادت حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع) رو به همه تبریک و تهنیت عرض میکنم. موفق باشید. یا علی...

دو نهال بارور در باغ دين روئيده شد
ياسهاى آسمانى در زمين روئيده شد
نخل حق در سرزمين مشركين روئيده شد
لاله در باغ دل اهل يقين روئيده شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
yasbagheri borkhar salma57 hossein201273 AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu
دسترسی سریع به انجمن ها