0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
دوشنبه 23 دی 1392  6:43 PM

به نام خدا، امروز دو شنبه 23 دی ماه 1392. موضوع انشا: هر آن چه از راسخون می دانید، بنویسید. من در روز 28 شهریور ماه 1391 عضو سایت راسخون شدم. مدتی پیش از آن نیز عضو سایت پاسخگر شده بودم. و از طریق آن سایت با راسخون آشنا شدم. چون قبلا هم وبلاگی در مورد تکنولوژی داشتم، اولین پستم را در انجمن تالار اخبار و تکنولوژی های جدید قرار دادم. در طی چهار روز فعالیت در آن تالار در ماه شهریور به عنوان کاربر فعال شناخته شدم. در ماه مهر هم بیشتر در همان تالار فعالیت داشتم و کم کم فعالیت خود را در تالار های دیگر شروع کردم. از آن ماه تا به حال هر ماه کاربر و یا مدیر برتر شده ام. در تاریخ 12 تیر ماه 1392 نیز به عنوان مدیر تالار پاتوق راسخونی ها انتخاب شدم و در مهر ماه امسال نیز مدیریت تالار تلفن همراه را نیز بر عهده گرفتم. بدون هیچ گونه شک و تردید می توانم بگویم دو سایت پاسخگر و راسخون تنها سایت هایی بودند که توانستند مرا راضی نگه دارند. بنده در سایت های دیگری هم عضو هستم ولی از آن ها استفاده ای نمی کنم(مگر در موارد خیلی اندک). راسخون دارای بخش های متنوعی مثل مشاوره، انجمن، صوت، اخبار، موبایل، مقالات و... هست که بسیار مفید و در موقع خود کاربردی هستند. برای نمونه بخش مقالات و چند رسانه ای آن برای وبلاگ نویسی بسیار مفیدند. بنده هر وقت می خواهم نرم افزاری با حجم زیاد را دانلود کنم، به بخش موبایل سر می زنم چون می دانم نرم افزار های آن سالم هستند. بخش مشاوره برای پرسیدن سوالات بسیار مفیدند به خصوص این که مشاور های بسیار خوبی دارند. بخش دیگر آن انجمن است که واقعا دیگر حرفی را برای زدن باقی نگذاشته است. تالار های متنوع و کاربردی و از همه مهم تر داشتن کاربرانی بسیار خوب باعث دل چسبی آن هستند. بنده انتقاد هایی نیز دارم از جمله دیر تایید شدن و تایید نشدن نظرات (بدون هیچ گونه مشکل محتوایی و یا..) و به این که اگر در نظرات سوالی پرسیده شود معمولا پاسخ داده نمی شود(در بخش هایی خاص). انتقاد دیگر من از بخش مسابقات است. مسابقه روزانه جذابیت چندانی ندارند. انتقاد دیگر من هم در مورد مسابقات از ارسال دیر به دیر جوایز است و طبق قولی که دادند قرار است جوایز هر دوهفته ارسال شود و امید وارم مثل قول فبلی در مورد همین موضوع نشود ولی در دوره ی قبلی ارسال جوایز واقعا عملکردشان ستودنی بود. در خواست دارم که برای بخش وبلاگ امکانات بیشتری را فراهم کنند. درخواست دیگمم آینه که ای کاش برای راسخون نرم افزار موبایل تهیه می شد. چرا که اومدن به راسخون توسط نرم افزار راحت تره تا مرورگر.

ولی این تنها یک روی سکّه است، شناخت روی دیگر آن با خودتان.

می دانم که این انشا به عنوان انشای برتر انتخاب نخواهد شد ولی حرفی که از دل بر آید، خوش آید.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
تشکرات از این پست
borkhar tahmores amirali123 salma57 nazaninfatemeh farshon
دسترسی سریع به انجمن ها