پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
دوشنبه 23 دی 1392 2:05 PM
به نام خدا
به ياد اون گذشته ها و كمك گرفتن از كودك درون
به نام خداوند بخشنده مهربان
چند روز پيش معلممون آجي سلما تو كلاس راسخون يه موضوع انشاء گفت كه خيلي هم تأكيد كرد خودتون بنوسيد خداي نكرده از جايي كپي پست و .... نكنيد
موضوع انشاء : هر چه از راسخون ميدانيد بنوسيد
من راسخون را خيلي دوست دارم با در نظر گرفتن تاريخ امروز الان مدت 2 سال و 11 ماهي ميشه كه تو سايت راسخون عضو شدم و سعي كردم كه يه راسخوني با ادب و برتري بشم او ن ابتدا از راسخون هيچ چيزي نميدونستم ولي الان اگه بخوام مقايسه بكنم خيلي از راسخون اطلاعات دارم راسخون قسمتهاي مختلفي دارد كه من به بيشتر انها سر ميزنم وقتي كه وارد قسمت كاربري ميشوم اول از همه به قسمت پايين سمت چپ يه نگاهي مياندازم تا ببينم تعداد برنده شدنم و مقدار امتيازاتم بيشتر شده يا نه ؟
بعد كم كم به ساير قسمتها مراجعه ميكنم داخل انجمنها ميشم و تو انواع پستها نگاهي مياندازم و به قسمت مسابقات ميرم و شركت ميكنم من از فروشگاه خيلي خوشم مياد و از اونجا خيلي چيزاي زيادي تا به حال گرفتم ولي افسوس كه يه پيشنهاد دادم راسخون كه فعلا نگذاشته اند
معلم گرامي من پيشنهاد دادم كه قسمت خوراكي هم تو سايت بگذارند و اونجا از سوغات مهم اصفهان ( گزو.... ) بگذارند و بفروشند خيلي دلم ميخواد از اون گز هاي اصفهون بخورم البته با قيمت كمتر و ...... اگه بتونم بخرم حتما به شما هم در كلاس مياورم
حالا منتظرم ببينم چي ميشه
مسئولين سايت رو هم خيلي دوست دارم به خصوص مسئول مسابقات كاربري رو چون هر سوالي كه ميپرسم زود جواب ميده
اون نمايشگاههايي كه برگزار ميكنند و راسخون هم شركت ميكنه خيلي خوبه
بهترين دوست من بعد از خدا و پدر و مادرم و خواهرام راسخون هستش هر وقت دلم واسه معلمم اجي سلما و اون يكي معلمانم و اون يكي دوستام تنگ ميشه يه سر به اتاق چت راسخون ميزنم البته تمام اصول اخلاقي رو رعايت ميكنم
من قسمت نرم افزار راسخون رو هم خيلي خيلي دوست دارم و الان يه چند سالي ميشه واسه دانلود برنامه اول از همه به راسخون ميام و دنبال نرم افزارم ميگردم سايت راسخون خيلي خوب هست
من به دوستان گلم تو كلاس پيشنهاد ميكنم كه به سايت راسخون برند و اونجا ثبت نام بكنند چون راسخون همه چيز از هر لحاظ چه فرهنگي - چه نرافزاري - چه مسابقه - چه اتاق چت- چه جايزه و.... داره معرف رو هم اسم من amirali123 تا منم يه امتيازي بگيرم
اين بود انشائ من در مورد راسخون اميد وارم كه معلم اجي سلما خوشتون اومده باشد
اگه چيزي به ذهنم دوباره رسيد در انشاي سوم در مورد راسخون پياده خواهم نمود.
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون