پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
شنبه 21 دی 1392 7:56 PM
بنام خدا
اگر درمورد راسخون بخواهیم مطلب بنویسیم باید یک دایرة المعارف بنویسیم نه یه انشای چند سطری نکات مثبت فراوان و انتقاد اندک بالاخره اگر کاری همش مثبت دیده شود کاری کامل نیست بلکم باید از کار انتقاد شود تا تکامل پیدا نماید اما انشا ئ بنده اینجانب در شهریور ماه سال 92 در راسخون عضو شدم این را بگویم بنده از سال 89 با راسخون آشنا بودم اما علاقه ای به عضویت در هیچ انجمنی نبودم اما به دلم افتاد تا با عضویت فعالیتی در این سایت داشته باشم در ابتدا زیاد آشنا نبودم اما بعد با دسته بندی انجمن و تالارها آشنا شدم و در بعضی از آنها فعالیت نمودم بیشتر فعالیتم هم در حوزه اقتصاد و سیاست می باشد و در دین پژو هی هم فعالیت دارم دلیل شاخه به شاخه شدنم هم پر محتوا بودن راسخون است راسخون محیطی امن برای همه از هر قشری میباشد و اگر بتوان خانواده ها را با این سایت آشنا نمود آنها با خیال راحت تر فرزندانشان را راهنمایی میکنند تا با این سایت رابطه معنوی داشته باشند و از مطالب مفیدش بهره مند شوند خصوصا جوانان عزیز و دانشجویان عزیز رسالتی سنگین دارند در معرفی راسخون به هم کلاسیهایشان اما انتقاداتی هم وارد است که دوستان اشاره نمودند و بنده هم یک پیشنهاد دارم که قبلا هم مطرح نمودم اما جوابی نشنیدم امیدوارم انجام شود پیشنهاد دارم در محیط کاربری در قسمت فهرست زبانه ای باشد تا با باز کردن آن بتوان ریز امتیازات اهدایی را ببینیم که بابت چه مواردی به ما اعطا گردیده است با تشکر از کلیه دست اندر کاران راسخون امیدوارم در کلیه مراحل زندگیشان موفق باشند به امید دیدار .
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست