پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
شنبه 21 دی 1392 7:02 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید
وبسایت راسخون یک از بهترین وبسایت هایی است که تاکنون من به آن ها مراجعه نموده ام. از وقتی که در این وبسایت عضو شدم تا الآن از وبسایت راسخون خیلی راضی ام. این وبسایت امکانات گسترده ای دارد. امکانات گسترده ای که جای تشکر و قدردانی دارد. وبسایت راسخون هر روز داره از روزهای قبل بهتر می شه و جای تبریک به مسئولین و مدیران و کاربران این وبسایت داد.
امّا چند انتقاد از بخش های مخلف وبسایت راسخون:
1. در این سؤالم که چرا راسخون یک اسپانسر برای تأمین هزینه ها نمی گیرد.
2. در فروشگاه از اجناس گران قیمت بیشتر استفاده می شود به طور مثال در رم موبایل همیشه 4 گیگ به بالا بوده است. هر چه می گویم که رم 2 گیگ هم قرار بدهید ولی رم 2 گیگ قرار نمی دهند و نمی دانم علّتش چی است.
3. در فروشگاه بعضی اجناس که موجودی آن ها تمام می شه دیگه جایگزین نمی کنند.
4. فروشگاه راسخون می تونه از این هم می تونه وسیع تر باشد و محدود نباشد به عبارتی دیگر اجناس این فروشگاه تنوع زیادی ندارند.
5. یک سبد جوایز برای وبسایت تهیه نمی کنند که اگر جایزه ای برنده شدیم بتوانیم اگر می شه جایگزینش کنیم.
6. تعداد برندگان مسابقات روزانه کم است. می شه به جای دو برنده ی کارت شارژ دو هزارتومانی، چهار برنده ی کارت شارژ یک هزار تومانی قرار دهند.
7. چند وقته من با اینترنتم نمی تونم صفحه ی انجمن را درست و حسابی باز کنم یعنی صفحه ی اصلی انجمن و بعضی دیگر از صفحات وبسایت عیب دارند در باز شدن.(البته اینترنتم هم کم سرعت است ولی قبلاً این طور نبود.)
8. سرعت وبسایت راسخون خوب است ولی می تواند از این بهتر باشد.
9. وبلاگ های راسخون به دامنه متصل نمی شوند و عیب های زیادی دارد.
10. چند روز پیش خواندم شارژ با تخفیف. رفتم و دیدم که نوشته 2%!!!!! همین شارژ را می شود از طریق وبسایت مرجع سیم کارت هم خرید. لطفاً شارژ با تخفیف ویژه قرار دهید.
11. سایز نوشته های راسخون زوج است و سایز فرد ندارد. مثلاً: 2 ، 4 ، 6 ، 8 ، 10 ، 12 و ... .
12. و انتقادهایی دیگر ... .
و امّا چند پیشنهاد:
1. اجرای جلسات هفتگی مدیران انجمن ها راسخون با مسئولان روابط عمومی.
2. اهداء اکانت اینترنت رایگان بر حسب میزان فعالیت کاربر.
3. ماهانه کردن اعلام کاربران برتر.
4. ایجاد ایمیل راسخونی.
5. شروع مجدد مراجعه ی مسئولان راسخون برای تبلیغات وبسایت به مدارس و دیگر نهادها.
6. افزایش تعداد برندگان مسابقات روزانه.
7. اینترنتی کردن فعال کردن سرویس ارسال پیامک.
8. اهداء سرویس های بیشتر به کاربران سطح بالاتر.
9. فعال سازی سرویس های غیر فعال شده مانند: سرویس ارسال مقاله، دعوت دوستان و... .
10. افزایش امتیازات ارسال پست در انجمن.
11. ارسال تصاویر مسئولان مؤسسه در تایپیکی برای آشنایی بیشتر کاربران با آن ها.
12. و پیشنهادهایی دیگر... .
ولی در کل راسخون وبسایت خوبی است و من ازش راضی هستم. این وبسایت مزایای خیلی زیادی دارد که اگر بخواهم این مزایا را یکی یکی بنویسم فکر کنم باید تا 2 الی 3 ساعت فقط مزایا را بنویسم و امیدوارم که این وبسایت از این هم بهتر بشود و در وبسایت رتبه سنجی الکسا رتبه ی خیلی بهتری (تک رقمی) را کسب کند و بتواند بهتر و بهتر و بهتر و بهتر شود و کاربران بیشتری را جذب خودش کند و همچنین بایستی از مسئولین و مدیران و کاربران این وبسایت تشکر کنم.
و در پایان این جمله را تایپ می کنم که:
راسخون یار همیشه همراه.
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)