پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
شنبه 21 دی 1392 4:31 PM
به نام ایزد منان
روزی که داشتم بی هوا تو اینترنت گشت میزدم سایتی نه چندان پر محتوا ولی خوشبختانه کاربرا و مدیرانی داشت که همه نواقص رو با اخلاق خودشون جبران میکردند و بیشتر به صورت مذهبی و کتابی حرف میزدند مدیراش و باید به یک سری قوانین که تو همه جا حاکمه اینجا هم احترام بگذاری و با خطا کار طبق قوانین مختلفیم و ... برخورد میشد حتی شما دوست عزیز...! بله و خلاصه میکنم کاش کلمه کاش تو زندگی وجود نداشت! بله درست حدث زدید من راسخون اون سایتیه که تو وب گردی پیدا کردم از بین سایتای زیاد!!!
و لی باید از محفل کم کم برم که به کامه همگان اینجا خوش باشیم و به سلامتی کاربرا و همه جوونای ممکلت و بخصوص راسخون که به نظر من بچه ای است که هنوز نمیتونه دویدن رو به نحو احسن انجام بده( استعاره، تشبیه، و یا هر چی که دلتون میخاد اسمشو بزارید)
در انتها از کسانی که این مدت زحمت دادیم و مدیرای گل و پیشنهاد گوش کن! باید سپاس گذار باشم و بگم خدا قوت
به روح پاک شهیدان صلوات
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.