0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
شنبه 21 دی 1392  12:19 PM

فرزاد جان برو اوطرف ماخام برم اشاءمه بوخانم . شرمنده فرزاد نمیرفت کنار .
در یکی از روزهای سرد زمستان ، در حالی که از سرما به خود می لرزیدم با راسخون آشنا شدن . همون اول عاشقش شدم . عضو شدم اوایل در انحمن ها زیاد فعال نبودم . من از زمین خاکی شروع کردم بعد در انجمن ها فعالیتم رو شروع کردم . آقا بیشین الان برنامه قطعه کاری از دستم بر نمیاد ببخشید به ارباب رجوع بودم . قسمت نرم افزارها ، بازی و رسانه واقعا عالیه بیشتر استفاده میکنم. از عضویتم در راسخون پشیمون نیستم چون دوستان خوبی رو پیدا کنم که خیلی باارزش هستند. میدونم میدونم مسئولین راسخون خیلی مشتاق ملاقات من هستند ولی چه کنم تا تابستون 93 نمیشه کاری کنم . همزمان با عضویتم در راسخون عضو تبیان هم شدم فکر کنم یوزرم دیگه غیرفعال شده باشه . خلاصه بگم من معتاد شدم به راسخون . خوب انشاء م تموم شد . بیشتر از این نمیتونم تایپ کنم چون دندونم درد میکنه.خواهشا امتیاز بالا بدین .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
farshon salma57 borkhar AliFAnoodi mhaji08 hashmtjdd hessamnice shokraneh arseyfi aziz1352 tahmores saeedakh samsam zahra7720 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها