0

عقیده برخی از صاحب نظران در مورد ایران !!!

 
yaskabod
yaskabod
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 1114
محل سکونت : تهران

عقیده برخی از صاحب نظران در مورد ایران !!!
جمعه 20 دی 1392  2:11 PM

احمد داود اوغلو، وزيرامور خارجه ترکيه

احمد داود اوغلو، وزير خارجه ترکيه طي سخنراني در کنفرانس امنيتي مونيخ در جمع مقامات امنيتي و ديپلمات‌ها گفت: "يک گزينه نظامي موجب فاجعه در منطقه ما خواهد شد. بنابراين پيش از وقوع اين فاجعه هر کسي بايد در مذاکرات جدي باشد. ما اميدواريم به زودي دو طرف دوباره با يکديگر ديدار کنند، اما اين بار نتيجه کاملي حاصل شود."

وي افزود: "اگر انگيزه قوي سياسي وجود داشته باشد و اعتماد دو طرفه حاصل شود، اين موضوع طي چند روز حل خواهد شد. اختلافات فني چندان بزرگ نيستند. مشکل اعتماد دوطرفه و انگيزه سياسي قوي است."

امريکا، رژيم اسراييل و برخي متحدان آنان، تهران را به دنبال کردن اهداف نظامي در برنامه هسته‌اي خود متهم و از اين اتهام واهي به عنوان بهانه‌اي براي اعمال دور جديدي از تحريم‌هاي يک‌جانبه و بين‌المللي به همراه استفاده از گزينه حمله نظامي به ايران استفاده مي‌کنند.

واشنگتن پست روز پنجشنبه (۱۳ بهمن) در مقاله‌اي فاش کرد که لئون پانتا، وزير دفاع امريکا "معتقد است احتمال قوي وجود دارد که اسراييل در ماه آوريل، مه يا ژوئن به ايران حمله کند" و اين که دولت اوباما "در حال مذاکرات فشرده‌اي درباره معناي يک حمله اسراييلي براي امريکاست."

در همان روز ايهود باراک، وزير دفاع رژيم اسراييل گفت که اگر تحريم‌هاي غرب در متوقف کردن برنامه هسته‌اي ايران شکست بخورد، اقدام نظامي عليه آن بايد يک گزينه باشد.

باراک افزود: "در صورتي که تحريم‌ها نتواند برنامه هسته‌اي ايران را متوقف کند، در نظر گرفتن اقدام (عليه آن) ضروري است."

ايران به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي و عضوي از آژانس بين‏المللي انرژي اتمي تاکيد کرده ‌است، حق گسترش فن‌آوري هسته‌اي لازم را در جهت اهداف صلح‌آميز دارد.

مقام‌هاي ايراني مي‌گويند، هرگونه حمله نظامي به اين کشور با پاسخي دندان‌شکن همراه خواهد شد و هشدار داده‌اند که چنين اقدامي به جنگي منجر خواهد شد که از مرزهاي خاورميانه فراتر خواهد رفت.

 

کارل بيلدت وزير امور خارجه سوئد

کارل بيلدت وزير امور خارجه سوئد روز جمعه (۱۴بهمن) در حاشيه برگزاري کنفرانس سه روزه امنيتي مونيخ در آلمان گفت: "فکر مي‌کنم بايد به دنبال راه ديپلماتيک باشيم. اين موضوع هيچ راه حل نظامي ندارد. چيزي که با اقدام نظامي به دست مي‌آيد، اقدامات نظامي بيشتر و درگيري‌هاي نظامي است که به اهداف مورد نظرمان لطمه وارد مي‌کند."

بيلدت گفت: "تاکنون برنامه اتمي ايران و همچنين نظرات امريکا در اين رابطه را به دقت دنبال کرده‌ام؛ هيچ اطلاعات موثقي نداريم که ايران بخواهد به سلاح‌هاي اتمي دست يابد."

بيلدت همچنين درباره هر گونه اقدام "احمقانه" در قبال برنامه اتمي ايران هشدار داد.

امريکا، اسرائيل و برخي از متحدان‌شان تهران را به تلاش براي دست‌يابي به سلاح‌هاي اتمي متهم مي‌کنند. واشنگتن و تل آويو بارها تهران را به اقدام نظامي عليه تاسيسات اتمي‌ايران تهديد کرده‌اند.

در همين حال شوراي امنيت سازمان ملل تحت فشارهاي واشنگتن و تل آويو، تاکنون چهار دور تحريم عليه ايران اعمال کرده است. امريکا و کشورهاي اتحاديه اروپا نيز اقداماتي يک جانبه عليه جمهوري اسلامي ايران با هدف ممانعت از سرمايه گذاري غربي ها در بخش انرژي ايران انجام داده‌اند.

اين درحالي است که ايران تاکيد دارد به عنوان يکي امضا کنندگان پيمان منع گسترش تسليحات اتمي و يکي از اعضاي آژانس بين المللي اتمي، از حق توسعه و دست‌يابي به فن‌آوري اتمي براي اهداف صلح آميز برخوردار است.



ژنرال مارتين دمپسي فرمانده ستاد مشترک ارتش امريکا

ژنرال دمپسي روز پنج شنبه (۶بهمن) در مصاحبه با "نشنال ژورنال" گفت: "جنگ با ايران واقعا بي‌ثبات کننده است و تنها از منظر امنيتي به اين مسئله نگاه نمي‌کنم. اين جنگ مي‌تواند از نظر اقتصادي نيز مخرب باشد."

وي خاطر نشان کرد، فکر مي‌کنم که زمان مناسبي براي اقدام نظامي عليه ايران نيست و شرايط اقتصادي و ديپلماتيک نامناسب است.

اين اظهارات احتياطي يک هفته پس از آن مطرح مي‌شود که فرمانده ارتش امريکا براي ديدار با بنيامين نتانياهو نخست وزير، ايهود باراک وزير دفاع، شيمون پرز رئيس و سرلشکر بني گانتز فرمانده ستاد کل ارتش رژيم اسرائيل وارد تل آويو شد.

دمپسي با اشاره به اختلاف عقايد مقامات واشنگتن و تل آويو درباره برنامه اتمي ايران، خاطر نشان کرد اين متحدان به برنامه اتمي تهران به گونه اي متفاوت مي‌نگرند.

وي افزود: "تلاش نکردم تا آن‌ها را نسبت به نظرات خود متقاعد کنم ولي تلاش کرده‌ام تا آن‌ها را از پيچيدگي اين مسئله مطلع کنم و به جاي استفاده از راه حل آسان، به دنبال راه حلي نو باشيم."

باراک اوباما رئيس جمهور، لئون پانتا وزير دفاع و ديگر مقامات ارشد دولت امريکا به سران رژيم اسرائيل درباره عواقب شديد حمله نظامي به ايران هشدار داده‌اند تا اسرائيل را از حمله احتمالي به ايران باز دارند.

امريکا، اسرائيل و متحدان‌شان، ايران را به تلاش براي دست‌يابي به سلاح‌هاي اتمي متهم مي‌کنند و از اين ادعاها براي اعمال فشار بر شوراي امنيت سازمان ملل و اعمال چهار دور تحريم عليه تهران استفاده کرده‌اند.

فشارها عليه تهران در نوامبر
۲۰۱۱و پس از انتشار گزارش آژانس بين المللي انرژي اتمي و طرح اتهام‌هايي عليه برنامه اتمي ايران شدت گرفت.

اين در حالي است که ايران به شدت اين ادعاها را رد کرده است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها