آشنایی با روش تهیهی سوپ سفید قارچ
پنج شنبه 19 دی 1392 9:41 AM
ران مرغ دو عدد
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
شیر شش لیوان
پیاز یک عدد
روغن حیوانی دو قاشق غذاخوری
جو پرک دو کاسه سوپخوری
قارچ نیم کیلو
نمک و زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمهای نصف عدد
با این مقدار مواد لازم تعداد 13 کاسه ماستخوری از ”سوپ سفید قارچ“ خواهیم داشت.
دو عدد ران مرغ (حدود 500 گرم) و یا یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه آن جدا شده است) گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد. و یا چهار عدد مغز ران مرغ (حدود 500 گرم).
یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرم. نصف عدد فلفل دلمهای خردشده که در یک فنجان قرار دارد، معادل 40 گرم.
دو کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 200 گرم. شش لیوان شیر، حدوداً یک و نیم لیتر.
سه کاسه ماستخوری قارچ، معادل نیم کیلوگرم. دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی، حدود 50 گرم.
نمک به مقدار لازم و کمی زعفران برای تزئین
دو قاشق غذاخوری آرد برنج معادل 30 گرم.
چهار عدد مغز ران مرغ، یک عدد پیاز درسته، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم.
آب مرغ را جدا کرده، پیاز پختهشده را دور میریزیم و گوشتهای مرغ را خرد میکنیم. کمی از گوشتهای مرغ را برای تزئین زعفرانی میکنیم.
نصف بیشتر قارچ را با دنده ریز رنده میکنیم سپس آن را همراه مرغ خردشده و دو کاسه ماستخوری جو پرک، به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت میپزیم تا جو پرک پختهشده و سوپ سفتی به دست آید. در حین پخت چندین مرتبه سوپ را هم میزنیم تا ته نگیرد.
دو قاشق غذاخوری آرد برنج را در یک لیوان ریخته، یک لیوان شیر کمکم به آن اضافه میکنیم تا محلول یکنواختی به دست آید.
بقیه قارچ را خرد میکنیم سپس آن را همراه یک لیوان آرد برنج حل شده در شیر، 5 لیوان دیگر شیر و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا کره به سوپ اضافه کرده تا حدود نیم ساعت دیگر بپزد و جا بیفتد.
سوپ آماده میباشد. میتوان آن را با مرغ زعفرانی، فلفل دلمهای خردشده و چند برش از قارچ تزئین کرد.
نوش جان
مقدار کالری موجود در کل سوپ حدود 3300 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماستخوری از این سوپ 250 کیلوکالری میباشد.