0

کوکوی مغزدار

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کوکوی مغزدار
سه شنبه 17 دی 1392  12:41 PM

طرز تهیه کوکوی مغزدار

کوکو جز غذاهایی هست که معمولا هفته ای یکبار جز لیست ناهار یا شام قرار می گیره . پس بهتره به اونا تنوع داده و به بهترین شکل درستشون کنیم .
 
یه نکته دیگه اینکه این نوع کوکو برای تم های تولد بسیار شیکه .
 
مواد لازم :
سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ 3 عدد
زعفران آبکرده غلیظ 1 ق س
قارچ 150 گرم
زرشک 1 ق س
رب گوجه 1 ق س
جعفری خرد کرده 2 ق س
پیاز سرخ کرده 1 ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
آبلیمو 1 ق س
روغن 2 ق س
 
طرز تهیه :
قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
سیب زمینی رو بپزید و با پوره کن  له کنید یا رنده کنید .
تخم مرغ ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

نکته :
برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
داخل قالب پروانه  رو با روغن مایع و قلمو  یا اسپری روغن  چرب کنید .
بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
قالب رو در فر بمدت 45 دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها