خورش قیمه خلال و زرشک، خورشتی خوش طعم و عالی
سه شنبه 17 دی 1392 12:33 PM
پیاز را خرد كرده، با كمی روغن تفت میدهیم. در همین حالت رب را هم اضافه میكنیم .
سپس گوشت را قیمهای خورد كرده به مواد اضافه و همه مواد را كمی تفت میدهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه كرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را كم میكنیم و میگذاریم به مدت یك ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ كرده و در خورش میاندازیم و اجازه میدهیم خورش به مدت یك ساعت دیگر با شعله كم بپزد. زرشك را شسته با كمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شكر تفت میدهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه كرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه میداریم.خورش در اصل با زرشك سیاه طبخ میشود.