آشنایی با روش تهیهی کوفتهی گوشت با سس
یک شنبه 15 دی 1392 5:28 PM
پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده نصف فنجان
شیر نصف فنجان
گوشت بره چرخ شده 600 گرم
تخم مرغ زده شده 1 عدد
سیر تازه 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
نمک یک و نیم قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی 3 فنجان
آب مرغ 1 فنجان
نعنای تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز رنده شده کمی
* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.
* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .
* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.
* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپهای کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.
* آنها را حدود 15 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.
* سپس آنها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آنها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
* زمان پخت حدود 45 دقیقه میباشد که بستگی به پخت کامل توپهای گوشتی، دارد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست