0

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته‌ی گوشت با سس

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی کوفته‌ی گوشت با سس
یک شنبه 15 دی 1392  5:28 PM

 


پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .

کوفته

مواد لازم:

پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده          نصف فنجان

شیر                                                              نصف فنجان

گوشت بره چرخ شده                                     600 گرم

تخم مرغ زده شده                                          1 عدد

سیر تازه                                                        3 حبه

روغن زیتون                                                    2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                                             1 قاشق غذاخوری

زیره سبز آسیاب شده                                    1 قاشق غذاخوری

نمک                                                              یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاه                                              نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین                                                    نصف قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز                                               یک چهارم قاشق چای‌خوری

سس گوجه فرنگی                                         3 فنجان                  

آب مرغ                                                          1 فنجان

نعنای تازه و خرد شده                                     2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز رنده شده                                       کمی

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.

* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .

* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.

* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.

* آن‌ها را حدود 15 دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.

* سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آن‌ها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

* زمان پخت حدود 45 دقیقه می‌باشد که بستگی به پخت کامل توپ‌های گوشتی، دارد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها