0

سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:سوال در مورد كارت گرافيك و بلوتوث لپ تاپ ايسر ؟
سه شنبه 29 بهمن 1392  2:39 PM

نقل قول voiceofrain
نقل قول amirali123

سلام

از جوابي كه دادين ممنونم اره دي وي دي داره و من يه سي دي اتو درايو هم تهيه كردم ولي داخل دي وي دي خود لپ تاب چيزي به عنوان بلوتوث و پورت يو اس بي نتونستم پيدا كنم ولي دردي وي دي اتو درايو هست اونم انواع مدلش رو داره و اما اون مدل لپ تاپ من فايل نصبي نداره نميدونم بايد چي كار كنم

اما تلاش ميكنم به صورت تصويري از برنامه ها بگذارم تا راحت تر راهنمايي بفرمائيد

اين رو هم يادم رفته بگم اون نمايندگي موقع نصب كارت گرافيك گفت چون ويندوز32 بيتي هست براي همين كارت گرافيك رو قبول نميكنه بعد از چندين بار عوض كردن سي دي تونست او رو نصب بكنه يعني سيستم قبولش كرد منم به خاطر برنامه هام گفتم 32 بيتي نصب كنند

حالا كارت گرافيك رو كه فايلش رو پيدا كردم اون يكي از فايلها رو هم اگه نحوه نصب  رو و فايلش رو پيدا كنم ديگه مشكلي ندارم شايد ويندوز 8 32 بيتيش رو نصب كنم اخه ميگن معمولا اون ويندوز همه درايو ها رو خودش ميشناسه

با سلام

با ورود به آدرس http://us.acer.com/ac/en/US/content/drivers ، از لیست کشویی وسط صفحه، روی گزینه notebook کلیک کنید، در لیست ظاهر شده در سمت راست، گزینه aspire و از لیست جدید ظاهر شده در سمت راست، گزینه Aspire E1-572G را انتخاب کنید، مشاهده می نمایید کلیه درایور های لپ تاپ شما برای ویندوز 7، 8 و 8.1 نسخه 64 بیتی جهت دانلود در دسترس قرار می گیرد.

توجه داشته باشید که معتبرترین و سازگارترین درایور ها همواره توسط سازندگان لپ تاپ ها ارائه می شود نه driver pack ها، پس اگر در سایت سازنده تنها برای نسخه های 64 بیتی درایور ارائه شده است، می توانید یک سیستم عامل 64 بیتی نصب و از این درایور ها استفاده نمایید.

موفق باشید

يه دنيا ازتون ممنونم واقعا كه عالي بود من به سايتش رفته بودم ولي محل دانلود رو نميتونستم پيدا بكنم بازم ازتون تشكر ميكنم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

تشکرات از این پست
voiceofrain
دسترسی سریع به انجمن ها