پاسخ به:مبحث سی و دوّم طرح صالحین: حجاب
شنبه 14 دی 1392 11:58 AM
وضعیت حجاب در کیش خیلی بهتر از تهران است
حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدی گلپایگانی شامگاه پنجشنبه در آیین کلنگ زنی مسجد ثامن الائمه(ع) و تقدیر از مسوولان و خادمان هیات های مذهبی کیش در بخشی از سخنان خود با اشاره به حضور گسترده مردم جزیره کیش در ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی و انعکاس تصاویر آن در رسانه ها اظهار کرد: عشق به امام حسین (ع) را در سیمای مردم کیش مشاهده کردم و مشاهده مراسم عزاداری شیفتگان ابا عبدا.. حسین (ع) در کیش من را منقلب کرد.
وی افزود: مردم کیش در این مراسم عشق و ارادات خود را به ائمه اطهار(ع) نشان دادند.
رییس دفتر مقام معظم رهبری با بیان این که مظاهر و ظواهر در کیش از نظر حجاب خیلی بهتر از تهران است، تاکید کرد: مردم کیش پایبند به ارزش های اسلامی هستند.
وی ادامه داد: مردم کیش متدین هستند و اگر ناهنجاری یا بدحجابی در این جزیره دیده می شود از مسافران است نه از مردم ساکن این جزیره.
محمدی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود درباره مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: مهندس مونسان را از قدیم می شناسم و ارادت دارم و امیدوارم شاهد پیشرفت و ترقی کیش در همه جهات در مدیریت او باشیم.
وی همچنین فعالیت حجت الاسلام دکتر حسن علیدادی به عنوان امام جمعه کیش را برای این جزیره ارزشمند و ذیقیمت عنوان کرد.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.