شهدا
و تو اي خواهر ديني ام، چادر سياهي كه تو را احاطه كرده است از خون سرخ من كوبنده تر است.»(شهيد عبدالله محمودي)
«خواهرم! محجوب باش و باتقوا، كه شماييد كه دشمن را با چادرسياهتان و تقوايتان مي كشيد.» (سردار شهيد رحيم آنجفي)
توصيه اي كه به خواهران دارم اين است كه اگر مي خواهند خون شهيدان را پايمال نكنند اين است كه حجاب خود را حفظ كنند.( شهيد آبياران)
«خواهرم! سرخي خونم را نزد سياهي چادرت به امانت مي گذارم، پس امانت دار خوبي باش.»(شهيد مصطفي رداني پور)
«خواهرم! حجاب تو مشت محكمي بر دهان منافقين و دشمنان اسلام مي زند.»(شهيد بهرام يادگاري)
«اي خواهرم قبل از هر چيز استعمار از سياهي چادر تو مي ترسد تا سرخي خون من.» (شهيد محمدحسن جعفرزاده)
«مادرم... ! من با حجاب و عزت نفس و فداكاري شما رشد پيدا كردم.» (شهيد غلامرضا عسكري)
«حجاب اسلامي خود را كاملاً حفظ كنيد چون كه حجاب تو اي مادر و اي خواهر كوبنده تر از خون من مي باشد.»(شهيد فرامرز حقگو ، شهيد ظهر عاشورا)
«خواهر مسلمان: حجاب شما موجب حفظ نگاه برادران خواهد شد. برادرمسلمان: بي اعتنايي شما و حفظ نگاه شما موجب حجاب خواهران خواهد شد.» (شهيد علي اصغر پور فرح آبادي)
«خواهرم! زينب گونه حجابت را كه كوبنده تر از خون من است حفظ كن.» (شهيد محمدعلي فرزانه)
«خواهران ما در حالي كه چادر خود را محكم برگرفته اند و خود را همچون فاطمه و زينب حفظ مي كنند... هدف دار در جامعه حاضرشده اند.» (رئيس جمهور شهيد محمدعلي رجايي)
«خواهران عزيز، حجاب خود را حفظ كنيد، شما بايد در مقابل شايعه پراكني ها و بي حجابي ها مبارزه كنيد و رسالت زينبي را در جامعه ايفا كنيد.»( شهيد علي اصغر عدالتيان)
«حجاب تو سنگر تو است، تو از داخل حجاب دشمن را مي بيني و دشمن تو را نمي بيند .» (سردار شهيد رحيم آنجفي)
«خواهرم! از بي حجابي است اگر عمر گل كم است، نهفته باش و هميشه گل باش.» (شهيد حميدرضا نظام)
«يك دختر نجيب بايد باحجاب باشد.» (شهيد صادق مهدي پور )
«از تمامي خواهرانم مي خواهم كه حجاب اين لباس رزم را حافظ باشند.» (شهيد سيدمحمدتقي ميرغفوريان )
«اما پيامم به جوانان عزيز:خواهران و برادران! جبهه ها را خالي نگذاريد و جهاد اكبر را هم فراموش نكنيد، از نفسهاي شيطاني دور باشيد و به نامحرم نگاه نكنيد. خواهران، حجاب خود را حفظ كنيد.»( شهيد ميرطاهر سرمست زاده)
«خواهرم اميدوارم كه براي من گريه دشمن شاد نكنيد و در انجام فرايض ديني و حجاب اسلامي كوتاهي نكنيد.»(شهيد علي اكبر حسن بيگي)