آشنایی با روش تهیهی کوفتهی گوشت فوری
پنج شنبه 12 دی 1392 2:47 PM
گوشت چرخ شده 700 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
شیر 1 پیمانه
آرد سوخاری یا نان خشک شده آسیاب شده 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی یک سوم فنجان
* دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
* گوشت، تخم مرغ، پیاز، شیر و نان خشک آسیاب شده (یا آرد سوخاری) را با هم مخلوط نمایید. آنها را با کمی و نمک و فلفل، چاشنی دهید.
* ظرفی را کمی چرب کنید و ترکیب گوشت را داخل آن بریزید.
* در یک ظرف جداگانه، شکر قهوه ای را با خردل و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. سپس مخلوط آنها را روی گوشت بریزید.
* ظرف حاوی کوفته را مدت یک ساعت داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
لحظههایتان خوش طعم و لذیذ! نوش جان!
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست