0

رمضان را از دست ندهیم

avtkurd
avtkurd
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 57

رمضان را از دست ندهیم
شنبه 7 شهریور 1388  3:10 PM

برادر و خواهرمسلمان

خير و خوشبختي به تو روكرده است رويت را برمگردان.

تو را خدا به مهماني دعوت كرده دعوتش را اجابت كن .

بركت و رحمت از آسمان مي بارد فرصت را غنيمت شمار

خداوند به سبب عبادت و بندگي تو در ماه رمضان بر فرشتگانش افتخار مي كند چرا تو از آنان نباشي.

پس اينك :

اگر طالب توبه اي اين فرصت را از دست مده كه خداوند بيشتر از هر اوقاتي توبه ي بندگان را در رمضان مي پذيرد .

اگر نجات ازآتش جهنم مي خواهي در اين ماه است كه درهاي جهنم بسته مي شوند.

اگر بهشت مي خواهي هشت در بهشت در اين ماه باز است از خداوند آن را بخواه .

اگر مي خواهي جبران نواقص عبادتهايت را بكني كه قبلاً آن  را انجام نداده اي پس بدان :

در اين ماه مبارك نمازي مستحب يك فرض و يك نماز واجب هفتاد برابر محسوب مي شود.

اگر طالب خيري با يك آيه قرآن خواندنت ثواب يك ختم قرآن را       مي بري . خوابت عبادت است و نفس كشيدنت ثواب سبحان الله گفتن را دارد.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم روزي بر منبر سه بار آمين  فرمود يكي از اصحاب سبب آن  را پرسيد؟

فرمود : جبرئيل نازل شد سه دعا كرد و من آمين گفتم

در دعاي اول گفت : هلاك شود كسي كه رمضان بيايد و كاري نكند تا خدا او را ببخشد و من گفتم آمين .

در دعاي دوم گفت : هلاك شود كسي كه نام تو را يعني محمد صلی الله علیه و آله و سلم را پيش او ببرند و بر تو صلوات نفرستد و من گفتم آمين..

در دعاي سوم گفت : هلاك شود كسي كه پدر و مادر پير يا يكي از آنان پيشش باشند و كاري نكند به سبب آنان داخل بهشت شود و من گفتم آمين.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : هر كس به روزه داري افطاري دهد ثواب روزه داري به او مي رسد.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : به تحقيق الله جل جلاله و فرشتگانش بر سحري كنندگان درود مي فرستند.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : سه نفر است كه دعايشان رد نمي شود : يكم روزه دار تا  افطار كند ، دوم پادشاه عادل ، سوم مظلوم هنگامي كه خدا را بخواند .

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : خداوند در هر شب ماه رمضان جمعي را از جهنم آزاد مي كند و در هر روز از مسلمان يك دعاي ضرورش قبول مي كند.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد :  هر كس روزي از رمضان را از دست بدهد اگر تمام عمر روزه بگيرد آن را جبران نخواهد كرد.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : كه روزه براي انسان سپر است تا وقتي كه آن  را پاره نكرده باشد..

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : بسياري از روزه داران بغير از گرسنگي  و بسياري از شب زنده داران بغير از مشقت بي خوابي سودي نمي برند . (پس خوراكت حلال باشد و زبانت را از غيبت و گناه محفوظ كن.

پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمايد : به امت من در ماه رمضان پنج خصوصيت عطا شده كه به هيچ امتي داده نشده است :

يك : بوي دهان روزه دار پيش خداوند از مشك و عنبر خوش تر است.

دو  :‌ ماهي هاي دريا تا وقت افطار برايشان استغفار مي كنند.

سه : حق تعالي هر روز بهشت را برايشان زينت و آراسته مي كند.

چهار : شيطان هاي سركش را براي امتم به زنجير مي كشد
پنج : در آخرين شب رمضان مورد بخشش قرار مي گيرند.

و قرآن مي فرمايد شب قدركه بهتر از هزار ماه است در اين ماه قراردارد.

پس اي برادر و خواهر مسلمان با اين وجود و با اين همه فضيلت آيا بازمي خواهي خودت را محروم كني .

بياييم تصميم عبادت و روزه اين ماه مبارك را بگيريم وتوفيقش را از خداوند قادر متعال بخواهيم . چرا كه او شنوا و اجابت كننده ي دعاست و نسبت به ما بندگان رئوف و مهربان است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها