پاسخ به:آيات و روايات پيرامون {ايمان }
چهارشنبه 11 دی 1392 7:32 PM
ـ امام صادق عليه السلام حرمت مؤمن از كعبه بيشتر است .
ـ روايت شده كه پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله به كعبه نگاه كرد و فرمود: آفرين به تو خانه , چقدر نزد خدا ارجمند و محترمى ؟
!به خدا قسم حرمت مؤمن از تو بيشتر است , زيرا خداوند از تو يك چيز را حرام كرد و از مؤمن سه چيز را: مالش را, خونش را و گمان بد بردن به او را.
ـ امـام بـاقـر عـليه السلام خداى عزوجل سه خصلت به مؤمن بخشيده است : عزت در دنيا و دين , رستگارى در آخرت و ابهت و شكوه در دلهاى جهانيان .
ـ پـيـامـبـر خدا صلى اللّه عليه و آله همان گونه كه مرد را زن و فرزندانش مى شناسند مؤمن در آسمان شناخته مى شود او نزد خدا از فرشته مقرب گراميتر است .
ـ خـداونـد, جل ثناؤه , مى فرمايد: به عزت و جلال خودم سوگند آفريده اى نيافريده ام كه نزد من محبوبتر باشد از بنده مؤمنم .
ـ امام صادق عليه السلام خلايق از پى بردن به كنه صفت خداوند عزوجل ناتوانند و همچنان كه از رسـيـدن بـه گـوهر صفت خدا ناتوانند از دريافت ژرفاى صفت پيامبر خداصلى اللّه عليه و آله نيز نـاتـوانـنـد و هـمـچنان كه از پى به كنه صفت پيامبر خدا عاجزند از رسيدن به ژرفاى صفت امام ناتوانند و همچنان كه امام را چنان كه بايد نمى توانند بشناسند از شناخت حقيقت مؤمن چنان كه بايد ناتوانند.
ـ خـداى عـزوجـل فرموده : اگر از شرق تا غرب كره زمين آفريده اى نداشتم بجز يك مؤمن و يك پـيـشواى دادگر, هر آينه با عبادت همان دو از عبادت همه آنچه درزمين آفريده ام بى نياز بودم و هفت آسمان و زمين با آن دو بر پا مى شد.
ـ پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله مؤمن نزد خدا گراميتر از فرشتگان مقرب اوست .
یا صاحب الزمان علیه السلام