پاسخ به:امامت
چهارشنبه 11 دی 1392 11:40 AM
احاديث ساختگى براى تثبيت پيشوايى پيشوايان ستمگر.
ـ پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله هر كه از فرمانرواپيروى كند از من پيروى كرده و هر كه از فرمان او سر پيچد مرا نافرمانى كرده است .
ـ در سـخـتـى و آسـايـش , در خـوشى و ناخوشى و در جايى هم كه به زيانت تمام مى شود بايد (از حاكم ) حرف شنوى داشته باشى و اطاعتش كنى .
ـ هـمـكـيـشـان خود را كافر مشماريد هر چند مرتكب گناهان كبيره شوند,پشت سرهرامامى نماز بگزاريد, بر هر مرده اى نمازبخوانيد, و همراه هر فرماندهى به جهاد برويد!.
ـ سه چيز از سنت است : نمازگزاردن پشت سر هر پيشوايى , تو نماز خودت را مى خوانى و گناه او بـه گـردن خـود اوسـت , جـهـادكردن در ركاب هر فرماندهى , تو جهادت را مى كنى و آسيب به گردن اوست , و نماز خواندن بر جنازه هر مرده اى از اهل توحيد هر چند خودش را كشته باشد.
ـ بر شما واجب است كه در ركاب فرمانده , نيكوكار يا تبهكار, جهاد كنيد اگر چه مرتكب گناهان كبيره شود, بر شما واجب است كه پشت سر هر مسلمانى , نيكوكار يا بدكردار, نماز بخوانيد هر چند گناهان بزرگ انجام دهد!.
ـ گـزاردن نـمـاز واجـب پـشـت سر هر مسلمانى , نيكوكار يا بدكار واجب است , هر چند مرتكب گناهان كبيره شود!.
ـ بـزودى پـس از مـن اوضـاع نـاخوشايندى پديد خواهد آمد كه براى شما نا آشناست گفتند: اى رسول خدا براى كسانى از ما كه آن اوضاع را درك كنند چه دستور مى فرماييد؟
فرمود: حقى را كه به گردن داريد ادا كنيد و آنچه را براى شماست از خدا بخواهيد.
ـ بزودى پس از من با اوضاع ناگوارى رو به رو خواهيد شد, در آن هنگام شكيبايى پيشه كنيد تا آن كه در كنار حوض مرا ديدار كنيد.
ـ وائل حضرمى : سلمة بن يزيد جعفى از پيامبر خداصلى اللّه عليه و آله پرسيد: اگر حكمرانانى بر ما حاكم شوند كه حقشان را ازما بخواهند و ما را از حقمان باز دارند چه دستور مى فرماييد؟
پيامبر از او روى برگردانيد او بار ديگر پرسيد, باز پيامبر از او روى گرداند, بار دوم و يا سوم همين سؤال را پرسيد, در اين هنگام اشعث بن قيس او را به طرف خود كشيد و گفت : ((فرمان آنها رابشنويد و اطاعت كنيد, زيرا هر كس بار گناه خودش را به دوش مى كشد))!!.
در خـبـر ديـگـرى آمـده اسـت : اشعث او را به طرف خود كشيد و پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله فرمود: ((فرمان آنها را بشنويد واطاعت كنيد )).
ـ پـيـامـبـر خدا صلى اللّه عليه و آله پس از من پيشوايانى خواهند آمد كه به راه من نمى روند و به سـنت من پايبند نيستند از ميان آنان مردانى برخواهند خاست كه دلهايشان دلهاى شياطين است جـاى گـرفـتـه در كالبد آدمى گفت : پرسيدم اگر چنان زمانى را درك كردم چه كنم ؟
فرمود: فرمان حكمران رامى شنوى و اطاعت مى كنى اگر بر پشت تو تازيانه خورد و مال و ثروتت گرفته شود, (باز هم )بشنو و اطاعت كن !!.
ـ هـر كـه از فـرمانرواى خود, كار ناخوشايندى ديد بايد صبر كند, چه آن كه هر كس يك وجب از جماعت (اسلامى ) جدا و دورشود و در آن حال بميرد به مرگ جاهلى مرده باشد!!.
ـ بدترين پيشوايان شما آنانند كه شما ايشان را دشمن داريد و آنان شما را, شما آنان را نفرين كنيد و ايشان شما را گفته شد:اى پيامبرخدا! آيا با شمشير با آنان نستيزيم ؟
فرمود: تا زمانى كه در ميان شـمـا نماز مى گزارند, نه هرگاه از فرمانروايان خود عمل ورفتار ناپسندى ديديد كارش را زشت شماريد, اما دست از فرمانبرى نكشيد!!.
از اين قبيل احاديث ساختگى بسيار است , به منابع آنها مراجعه كنيد.
یا صاحب الزمان علیه السلام