0

آيات و روايات پيرامون {دوستي و برادري }

komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

پاسخ به:آيات و روايات پيرامون {دوستي و برادري }
سه شنبه 10 دی 1392  11:19 PM

اظهار محبت نسبت به برادر.

ـ پيامبر خدا صلى اللّه عليه و آله هرگاه يكى از شما رفيق يا برادر خود را دوست داشته باشد, آن را به او اظهار كند.
ـ امام صادق عليه السلام هرگاه كسى را دوست داشتى به او بگو.
ـ ابـو جعفر (امام باقر عليه السلام ) و ابو عبداللّه (امام صادق عليه السلام ) در مسجد نشسته بودند, مـردى از آن جـا گذشت يكى ازمجلسيان ابو جعفرعليه السلام عرض كرد: به خدا, من اين مرد را دوست دارم ابو جعفرعليه السلام فرمود: پس , به او اظهار كن , زيرااظهار محبت دوستى را پايدارتر و انس و الفت را بيشتر مى كند.
دوست داشتن برادر (دينى ) نشانه آن است كه او نيز برادرش را دوست دارد.
ـ امام على عليه السلام دوستيها و محبتها را از دلهابپرسيد كه دلها گواهانى رشوه ناپذيرند.
ـ صـالـح بـن حـكـم : شـنـيـدم كـه مردى از ابا عبداللّه عليه السلام (امام صادق ) مى پرسد: كسى مـى گـويـد: من تو را دوست دارم , چگونه بدانم كه (واقعا) دوستم دارد؟
فرمود: دلت را بيازماى , اگر تو او را دوست داشتى او نيز تو را دوست دارد.
ـ عبيداللّه بن اسحاق مدائنى : به ابوالحسن موسى بن جعفر عليه السلام عرض كردم : مردى از توده مـردم مـرا مـى بـيـند و به خدا سوگندمى خورد كه مرا دوست دارد, آيا مى توانم به خدا سوگند بـخورم كه او راست مى گويد؟
فرمود: دلت را بيازماى , اگر تو او را دوست داشتى سوگند بخور والا نه .
ـ امـام صادق عليه السلام به دلت بنگر, اگر دوستت را ناخوش داشت , بدان كه يكى از شما دو نفر كارى كرده است .
ـ امـام هـادى عـلـيه السلام از كسى كه آزرده اش كرده اى صفا و يكرنگى مجوى و از كسى كه تير بـدگـمانيت را به او نشانه رفته اى خيرخواهى و صداقت مطلب , زيرا دل ديگران با تو همچون دل توست با ديگران .
ـ امام باقر عليه السلام به محبت قلبى برادرت نسبت به خودت با محبتى كه در قلبت نسبت به او دارى پى ببر.

یا صاحب الزمان علیه السلام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها