0

آيات و روايات پيرامون {دوستي و برادري }

komail1012531
komail1012531
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2990

پاسخ به:آيات و روايات پيرامون {دوستي و برادري }
سه شنبه 10 دی 1392  11:17 PM

عوامل پايدارى دوستى .

ـ امام صادق عليه السلام رودربايستى و حرمت ميان خود و برادرت را از بين نبر و آن را نگهدار زيرا بـا از بـيـن رفـتـن رودربـايستى و حرمت , آزرم و حيا نيز از ميان مى رود ونگه داشتن حرمت مايه پايدارى دوستى است .
ـ اى پـسـر نـعـمان ! اگر مى خواهى دوستى برادرت با تو خالص باشد با او شوخى (بيجا) مكن , از جدال با وى بپرهيز, بر او فخرمفروش و با او ستيزه مكن .
ـ امام سجاد عليه السلام زبانت را نگه دار تا برادرانت را صاحب شوى !.
ـ امام صادق عليه السلام برادران در ميان خود به سه چيز نيازمندند كه اگر به كار بندند دوستى بـپـايـد و گـرنه از يكديگر جدا شوند ودشمن هم گردند آن سه چيز اينهاست : انصاف با يكديگر, مهربانى با يكديگر و حسد نبردن به هم .
ـ امام على عليه السلام هيچ گاه حق برادرت را به اعتماد دوستى كه با او دارى ضايع مگردان , چه آن كس كه حق او را ضايع كنى برادرت نيست .
ـ گله كردن مايه حيات دوستى است .
ـ امام صادق عليه السلام حارث اعور به اميرالمؤمنين عرض كرد: اى امير مؤمنان ! به خدا سوگند كـه دوسـتـت مـى دارم حـضرت فرمود: اى حارث ! اگر مرا دوست دارى با من دشمنى مورز, مرا بـازيـچـه قـرار مده , براى خودنمايى با من بحث نكن   ((3)) , مرا به شوخى مگير, مرا (از مقامى كه دارم ) پايين نياور و (از آن مقام ) بالاتر مبر (در حق من افراط و تفريط نكن ).

یا صاحب الزمان علیه السلام

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها