0

آبگوشت کشک

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

آبگوشت کشک
جمعه 6 دی 1392  8:50 PM

 

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

آبگوشت آبگوشت کشک

مواد اولیه:

گوشت گوسفند: نیم کیلو

نخود: نصف لیوان

پیاز بزرگ: ۲ عدد

سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد

کشک ساییده: ۲۵۰ گرم

آب: یک و نیم لیتر

نعنا داغ به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

گل زرد جهت تزیین

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.

• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.

• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)

• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.

• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.

• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
hashmtjdd mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها