0

آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی گوجه‌فرنگی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی پیراشکی گوجه‌فرنگی
پنج شنبه 5 دی 1392  7:57 PM

 


کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده کمی ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید.

پیراشکی

مواد اولیه:

کره                                              135 گرم

تخم مرغ                                      دو عدد

آرد                                               سه پیمانه

گوجه‌فرنگی پوره شده                  نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر                                  دو قاشق چای‌خوری

 

 

موادلازم داخل پیراشکی      

گوجه‌فرنگی خرد شده            دو عدد

قارچ                                      200 گرم

کلم سفید                             100 گرم

جعفری                                  پنج قاشق غذاخوری

پیاز                                         یک عدد

سس گوجه‌فرنگی                  دو قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، آویشن                به مقدار لازم

 

روش تهیه:

* کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را افزوده کمی ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید.

* خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

* پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

* گوجه‌فرنگی، کلم سفید و جعفری، سس گوجه‌فرنگی را به آن‌ها افزوده ادویه‌ها را هم اضافه کنید.

* خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند.

* سپس پیراشکی‌ها را در روغن سرخ کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
yasbagheri mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها