آشنایی با روش تهیه کتلت سیب زمینی
دوشنبه 2 دی 1392 3:33 PM
به خاطر داشته باشید که زمان استفاده از روغن های جامد برای سرخ کردن، به سر آمده است! برای سرخ کردن کتلت از روغن مایع استفاده کنید.
سیب زمینی چهار عدد متوسط
تخم مرغ دوعدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن دو فنجان
پیاز یک عدد
کاهو و گوجه فرنگی برای تزئین
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه 14 عدد” کتلت سیب زمینی“متوسط خواهیم داشت.
یک عدد پیاز متوسط (معادل 100 گرم)، دو فنجان روغن (حدود 200 گرم) برای سرخ کردن نیاز میباشد (حدود 90 گرم از روغن جذب کتلت ها میشود و بقیه باقی میماند)
گوجه فرنگی و کاهو (برای تزئین)
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم، دو عدد تخم مرغ
چهار عدد سیب زمینی متوسط حدود 700 گرم برای تهیه دو کاسه ماست خوری سیب زمینی رنده شده
دو عدد سیب زمینی متوسط را حدود یک ساعت میپزیم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و بعد آن را با دنده ریز رنده میکنیم.
دو سیب زمینی دیگر را پوست کنده، با دنده ریز رنده میکنیم. سپس آب سیب زمینی را جدا کرده، دور میریزیم.
یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده میکنیم. سپس آب آن را جدا کرده، دور میریزیم.
پیاز رنده شده، سیب زمینیهای پخته و نپخته رنده شده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت سیب زمینی آماده شود.
دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ میکنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
با کمی کاهو و گوجه فرنگی خرد شده میتوان کتلت ها را تزئین نمود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست