0

بژی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

بژی
جمعه 29 آذر 1392  11:47 AM



 بژی از نان‌شیرینی‌های سنتی شهر کرمانشاه است.

مواد لازم

•    ۱ پیمانه شیر
•    یک‌سوم پیمانه روغن حیوانی
•    ۲ قاشق غذاخوری رازیانه (بادیان)
•    نصف پیمانه شکر
•    3.5 تا 4 پیمانه آرد مخصوص نان سنگک
•    ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
•    ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
•    روغن سرخ کردنی
 

غذاهای کرمانشاهی (1)
 

طرز تهیه

1.    رازیانه را آسیاب کنید و ترجیحا پودر نشود. در یک کاسه، شیر، شکر، زعفران دم‌کرده و رازیانه و روغن را با هم مخلوط کنید.

2.    خمیر به دست آمده را حدود دو ساعت داخل پلاستیک در یک جای گرم قرار دهید تا ور بیاید. سپس گلوله های کوچکی به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید، با وردنه آنها را باز و سپس لوله کنید  و در روغن سرخ کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها