طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا
پنج شنبه 28 آذر 1392 12:12 PM
این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.
تا چند شب دیگر شب یلدا یکی از شب های به یاد ماندنی هر سال فرا می رسد. این کیک هندوانه ای را برای شب یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.
کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز ، رنگ سبز ، رنگ مشکی
قلمو
قالب گرد
ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک می ریزیم .
می تونید از انواع کرم ، کرمفیل ها ، خامه استفاده کنید .
سپس توسط پالت روی کیک صاف می کنیم .
لزومی نداره خیلی صاف بشه ، مهم اینه که یه لایه کرم یا خامه سطح کیک رو بپوشونه .
فوندانت رو روی میز کار باز می کنیم .
بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل می کنیم .
سپس توسط اتوی فوندانت سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت رو برش می دیم .
بعد به ظرف مورد نظر منتقل کرده و دور کیک یه روبان سبز یا قرمز قرار بدین.
یه مقدار از فوندانت رو روی سطح کار با وردنه باز می کنیم .
زیر فوندانت رو پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبه .
بعد توسط قالب گرد ترجیحا" با قطرهای مختلف برش بدین .
حالا توسط قلمو و رنگ های خوراکی برش های فوندانت رو بصورت هندوانه نقاشی می کنیم .
اول با رنگ قرمز و قسمت وسط ...
بعد رنگ سبز و اطراف ...
و آخر سر با رنگ مشکی هسته هندوانه رو می کشیم ...
سپس روی سطح کیک رو توسط قلمو کمی خیس می کنیم .
بعد برشهای هندونه رو روش قرار می دیم .
به همین راحتی و به همین زیبایی ...