0

آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب
سه شنبه 26 آذر 1392  7:55 AM

آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب

 

 

ماشاب نام یک آش محلی خوشمزه در استان قم می باشد.

 

مواد لازم :

 

ماش                                      یك و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم       از هر کدام نصف پیمانه
سیب‌زمینی نگینی خردشده         یك عدد
كدو حلوایی نگینی خردشده         یك پیمانه
عدس                                    یك پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده     200 گرم
پیاز سرخ شده                         سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه          به میزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا            به میزان لازم

 

 

طرز تهیه : 

 

 ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنید.


كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها