آموزش پخت آش محلی استان قم به نام ماشاب
سه شنبه 26 آذر 1392 7:55 AM
ماشاب نام یک آش محلی خوشمزه در استان قم می باشد.
مواد لازم :
ماش یك و نیم پیمانه
لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
سیبزمینی نگینی خردشده یك عدد
كدو حلوایی نگینی خردشده یك پیمانه
عدس یك پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا قابلمهای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه كنید.
كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید.