آموزش تهیه مرغ ولدورف
سه شنبه 26 آذر 1392 7:54 AM
طرز تهیه مرغ ولدورف:
مرغ ، نصف فنجان آب سیب ، آب لیمو ، نمک و فلفل را در یک ظرف تفلون ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا مرغها ترد شود . سپس مرغ را از مایع آن جدا کنید . باقیمانده آب سیب و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و دائما هم بزنید . بقیه مواد را اضافه کرده و مرغ ها را در یک ظرف چیده و سس را روی آن بریزید .
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان | 6 عدد |
آب سیب | یک فنجان |
زنجبیل آسیاب شده | یک چهارم قاشق چای خوری |
آرد ذرت | یک قاشق سوپ خوری |
سیب قرمز خرد شده با پوست | دو فنجان |
کرفس قاچ شده | دو ساقه |
کشمش | سه قاشق سوپ خوری |
پیازچه اسلایس شده | یک قاشق سوپ خوری |
آب لیمو | یک قاشق سوپ خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |