آموزش طرز تهیه كدو برگـر
سه شنبه 26 آذر 1392 7:48 AM
كدوها را رنده كرده و آب آن را بگیرید. شوید، جعفری، برنج، تخممرغ، نمك و فلفل را به كدو اضافه و هم بزنید. آرد سوخاری را هم اضافه كرده و آرد سفید را تا جایی بریزید كه كمی قوام یابد و با دست كمی ورز دهید. بعد به اندازه نان گرد كرده و در روغن سرخ كنید. به نان سس گوجهفرنگی زده یك ورق از كدو و به ترتیب گوجهفرنگی و كاهو بگذارید
مواد لازم :
برنج پخته شده | دو قاشق غذاخوری |
تخم مرغ و کدو | از هر کدام دو عدد |
جعفری و شوید خردشده | از هر کدام یك قاشق غذاخوری |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
آرد سوخاری | سه قاشق سوپخوری |
آرد سفید و نان گرد | به میزان لازم |
گوجه فرنگی كاهو، سس گوجه فرنگی | به میزان لازم |