دومین قسمت اکشن کمدی و ماجراجویانه «ران داون» هم در دستور تولید قرار گرفت. دواین جانسن معروف به راک، نقش اصلی فیلم را بازی میکند.
پیتر برگ کارگردان نسخه اصلی فیلم در گفت وگویی اعلام کرد فیلم نامه قسمت دوم آن بزودی نوشته خواهد شد.
به گفته این فیلمساز، طی چند هفته اخیر ملاقاتهایی بین او و دو فیلمنامه نویس فیلم صورت گرفته و آنها، درباره طرح اصلی قصه فیلمنامه صحبت کردهاند.
با وجود آن که نسخه اصلی «ران داون» (که در سال 2003 به روی پرده سینماها رفت) فروش بالایی در جدول گیشه سینماهای جهان نکرد، برگ میگوید قسمت دوم آن را خواهد ساخت.
اهل فن و تحلیلگران سینمایی تعجب خود را نسبت به این موضوع اعلام کردهاند و میگویند برای آنها قابل توجیه نیست که یک فیلم ناموفق و کم فروش، صاحب قسمت دوم شود.
در حقیقت، نسخه اصلی این اکشن دلهرهآور در سطح جهانی فقط 82 میلیون دلار فروش کرد. از این رقم، 30 میلیون دلار آن سهم سینماهای آمریکای شمالی بود.
با این وجود، پیتر برگ گفته است قسمت تازه فیلم را جلوی دوربین میبرند و دواین جانسن برای دومین بار در نقش کاراکتر بک (که یک شکارچی انسان بود) ظاهر خواهد شد.
به گفته این فیلمساز:«به باور من، قسمت اول فیلم هم باید با موفقیت مالی روبرو میشد. نمیدانم چه اتفاقی افتاد که نتوانست تماشاگران را جذب خود کند. با فیلمنامه نویسان فیلم صحبت کردهام و طرح خوبی برای قسمت دوم داریم. واقعاً دلم میخواهد این فیلم را بسازم. شخصیت دواین جانسن را دوست دارم و میخواهم یک فیلم پر فروش و موفق با او بسازم.»
در حالی که دواین جانسن نقش اصلی قسمت دوم «ران داون» را بازی میکند، سین ویلیام اسکات در این فیلم حضور نخواهد داشت.
این بازیگر در نسخه اصلی فیلم، نقش مقابل جانسن را به عهده داشت. برگ میگوید به جای اسکات، یک بازیگر جوان دیگر را انتخاب خواهد کرد.
فیلمنامه نسخه اصلی «ران داون» را جیمز واندربیلت و جی آر استوارت نوشتند و هنوز معلوم نیست این دو در کار نگارش فیلمنامه قسمت دوم هم همکاری دارند یا خیر.
قصه فیلم درباره یک شکارچی انسان بود که مامور پیدا کردن پسر سر به هوای یک رهبر گروههای مافیایی میشود و برای پیدا کردن او، راهی قاره آفریقا میشود.
این دو در یکی از کشورهای آفریقایی مجبور به همکاری با هم میشوند تا یک رئیس خلافکار محلی را از تخت قدرت به پائین بکشند و یک گنج با ارزش گم شده را پیدا کنند.