آشنایی با روش تهیه املت قارچ جیبی
دوشنبه 25 آذر 1392 5:54 PM
نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته، داغ میکنیم و چهار عدد تخم مرغ در آن میاندازیم. سپس روی تخم مرغها کمی نمک زده و مایه قارچ و پنیر پیتزا اضافه میکنیم
پنیر پیتزا یک کاسه ماست خوری
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی دو یا سه عدد
تخم مرغ هشت عدد
کنسرو نخود فرنگی نصف فنجان
روغن یک فنجان
نمک، زردچوبه، سماق، آویشن و فلفل به میزان لازم
قارچ یک بسته 200 گرمی
با این مقدار مواد لازم به اندازه هشت تکه از ” املت قارچ جیبی “خواهیم داشت.
یک عدد پیاز متوسط (معادل 100 گرم)، نصف عدد فلفل دلمه ای (معادل 80 تا 100 گرم)
یک کاسه ماست خوری پنیر پیتزا رنده شده، یک بشقاب میوه خوری قارچ (معادل یک بسته 200 گرمی قارچ)
یک فنجان روغن (معادل 100 گرم)، دو یا سه عدد گوجه فرنگی (معادل 250 گرم)
هشت عدد تخم مرغ، نصف فنجان کنسرو نخود فرنگی (معادل 50 گرم)
یک عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم. سپس قارچ و فلفل دلمه ای خرد کرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم.
دو الی سه عدد گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده، با شعله زیاد تفت میدهیم.
نصف فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ ریخته، داغ میکنیم و چهار عدد تخم مرغ در آن میاندازیم. سپس روی تخم مرغها کمی نمک زده و مایه قارچ و پنیر پیتزا اضافه میکنیم.
در ماهیتابه را گذاشته تا پنیر پیتزا ذوب شود سپس شعله را خاموش کرده، آن را در بشقاب میکشیم. میتوان چند عدد کنسرو نخود فرنگی، کمی سماق و آویشن نیز روی آن ریخت. چهار تخم مرغ دیگر را نیز به ترتیب ذکر شده آماده میکنیم.
املت قارچ جیبی آماده پذیرایی میباشد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست