استرس، عامل بیماری قلبی در بین رانندهها و خبرنگاران
شنبه 23 آذر 1392 3:08 PM
یک متخصص قلب و عروق با اشاره به استرسهای کوتاه مدت در ابتلا به بیماریهای قلبی، مشاغل پراسترس را زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی عنوان کرد.
مسعود قاسمی اظهارداشت: تحقیقات نشان داده که استرسهای کوتاه مدت به تنگی عروق منجر میشود. وی افزود: همچنین استرس سنگین در زمینه بیماری غیر آشکار یا بدون علامت موجب حادثه میشود. این فوقتخصص آنژیوپلاستی تصریح کرد: گاهی علائم بیماری قلبی ممکن است تقلیدی باشد یعنی بیمار به دنبال استرس دچار درد قفسه سینه شود و حتی او را بستری کنند و بعد از اقدامات اولیه معلوم شوم که مسئله بیماری قلبی نبوده است (مانند دردهای معده).
قاسمی گفت: استرسهای طولانی مدت ممکن است موجب بروز بیماریهای قلبی شود.
وی افزود: بررسیها نشان داده برخی مشاغل مانند رانندههایی که به مدت طولانی رانندگی میکنند، افرادی که در برج مراقبت فرودگاه کار میکنند و حتی خبرنگاران در معرض ابتلا به بیماریهای قلبی قرار دارند.
قاسمی تصریح کرد: افرادی که تیپ شخصیتی A دارند در صورتی که زمینه ژنتیکی برای ابتلا به بیماریهای قلبی داشته باشند بعد از تحمل استرسهای کوتاه مدت به مشکلات قلب دچار میشوند.
وی گفت: در صورتی که فرد دارای تیپ شخصیتی A زمینه ارثی برای ابتلا به امراض قلبی داشته و مشاغلی مانند آنچه ذکر شد را دارا باشد به مشکلات قلبی و عروقی مبتلا میشود.
قاسمی ادامه داد: به دلیل ارجحیت عضو، هر زمان احتمال شروع سکته قلبی داده شود باید بنا را بر وجود آن بگذاریم مگر خلافش ثابت شود.
وی افزود: در تشخیص افتراقی، پزشک بنای درد سر دل یا بادگلوی بیمار را بر تنگی عروقی میگذارد.
این فوق تخصص آنژیوپلاستی اظهارداشت: طبیعت انسان به گونهای است که وقتی درد وجود دارد تمایل دارد که آسانترین احتمال را بدهد، در حالی که گاهی یک علامت کوچک میتواند عامل بیماری قلبی باشد.
وی خاطرنشان ساخت: مصرف سیگار و رژیم غذایی نامناسب از عوامل گرفتگی عروق بدن است که عواقب خطرناکی برای فرد مبتلا دارد.
به گفته وی افرادی که دارای تیپ شخصیتی A هستند، علاقهمند به پذیرفتن همزمان چند مسئولیت هستند و فشار سنگینی را نیز تحمل میکنند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست