پاسخ به:mehrad90 روی صــنـدلـی داااغ!!!
سه شنبه 3 دی 1392 11:44 AM
با سلام خدمت شما بنده ا سوالهایی که عزیزان راسخونی راجع به مسائل شخصی وخصوصی شما میپرسن رو صحیح نمیدونم وچندین بار پست میزنن ومرتب سوال پشت سوال .راجع به تخصص شما در جامعه شناسی اگر صلاح بدونید یک سوال دارم .کم رنگ شدن مسائل عقیدتی ودینی جوانان ووابستگی اونا از لحاظ تهاجم فرهنگی به تکنولوژی جدید چیست ؟
سلام علیکم و رحمه ا... و عرض تشکر از حسن توجه شما
خب من به احترام دوستان سعی کردم به صورت خیلی دوستانه پاسخ آنها را بدم من هم با نظر شما موافقم که بحث صندلی داغ علاوه بر حوزه های عمومی و شخصی بیشتر جنبه تخصصی به خود بگیره و نکات آموزنده خوبی را دوستان یاد بگیرند
خب ببنید به نظر من اجتماعی شدن و یادگیری مسائل دینی و اعتقادی در یک فرد از همان اوان کودکی و سنین طفولیت در یک انسان شکل میگیره یعنی یک کودک با آموزه های دینی - اعتقادی و اجتماعی در وهله اول در خانواده آشنا میشه سپس به فراخور سن از همسالان، دوستان ،محیط مدرسه و کلا اجتماع این آموزه ها را تحت تاثیر قرار میگیرند که خانواده ها تا سنی که کودک در خانه است و به محیط بیرون مثل مدرسه وارد نشده میتواند نقش اساسی را در این زمینه ایفا نماید ولی از سنی که یک انسان به یک محیط تازه وارد گردید عوامل مختلفی که در بالا به آن اشاره گردید تاثیر خود را میگذارند.در خصوص مسائلی که فرمودید باید اشاره کرد که در حال حاضر که تهاجم فرهنگی به انواع و اشکال مختلف سعی در بی اعتقادی جوانان نموده اند از جمله ماهواره ، اینترنت و ....) با یک برنامه ریزی جامع و اجرای برنامه های خاص اعتقادی مذهبی و مناسبتی این روحیه را در جوانان زنده کرد و همچنین سعی نمود ضمن جلوگیری از دلزدگی جوانان آنها را هدایت نمود. امیدوارم تونسته باشم با علم اندک خود گوشه ای از سوالات شما را پاسخگو بوده باشم.
ma.mr1384@chmail.ir
تالار و زیر تالار جام حذفی ، لیگ دسته یک ، سایر ورزشها ، صفحه اول روزنامه های ورزشی